2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بیماری هاشیموتو باردار شده؟ خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25409 بازدید | 172 پست
آهان. من یه دکتر رو‌بهت معرفی میکنم کارش عالیه تو این زمینه. حتما باید تحت نظر پزشک باشی سرخود باردا ...

من خودم اوکی ام ولی شوهرم هاشیموتو داره، بنظرتون تاثیری رو بارداریمون داره؟؟

داروهاشو مرتب مصرف میکنه

باردار شدید شما راحت؟

راحت که نبودچهارسال اقدام بودم تاباردارشدم بارداریمم پرخطربودولی خداروشکربچم سالمه والان بیست ویک ماهشه🥰

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان. من یه دکتر رو‌بهت معرفی میکنم کارش عالیه تو این زمینه. حتما باید تحت نظر پزشک باشی سرخود باردا ...

میشه لطفا به منم معرفیش بکنید، خیلی داغونم تازه سقط کردم پارسالم تو هشت ماهگی بچم به دنیا اومد اما چون آترزی مری داشت سه ماه و نیم زنده موند 😔

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
الان شما تازه متوجه بیماریت شدی استرس داری،ولی اصلا نگران نباش عزیزم خیلی عادیه،اکثریت دارن و بچه ها ...

عزیزم شما انتی تی پی اوتون چند بوده من هم تازه فهمیدم واسترس گرفتم شما مشکلی ندارید چند ساله متوجه هاشیموتو شدید؟

منم انتی تی پی او بالاس 500 . علت سقطم همین بود . الان قرص میخورم . تو بارداری باید کورتن خورده بشه ...

سلام میدونم خیلی وقته از تاپیک گذشنه شما چه دارویی مصرف میکردین؟باردر شدین بچه دارین؟ منم این مشکلو دارم شیش بار آی وی اف کردم و منفی شد

سلام میدونم خیلی وقته از تاپیک گذشنه شما چه دارویی مصرف میکردین؟باردر شدین بچه دارین؟ منم این مشکلو ...

سلام ی کیسه دارو مصرف کردم از کورتن گرفته تا سرم های مخصوص الان ی دختر دارم 

۷ سالشه 

اسم داروها یادم نیست 

مینا قری هستم