2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بیماری هاشیموتو باردار شده؟ خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25455 بازدید | 172 پست
ببخشید که شماروهم نگران کردم. استرس خودمو نباید منتقل میکردم. حلال کنید

حلالت نمیکنم ...واقعا که...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عزیزم نگران نباش جاری من با tpo بالای هزار همون ماه اول باردار شد . نگران نباش

خآنم من هاشیمیتو دارم...توروخدا راسته که تخمدان از بین میره؟ یعنی مامان نمیشم؟

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب قرآن بابت تاپیک دارم گریه میکنم...واقعا تخمدان‌ها از بین میره؟ ای خدا

نه عزیز دلم اصلاااااااا ربطی نداره

من از دکترم پرسیدم ،گفت ربطی نداره ،باعث به هم خوردگی قاعدگی میشه اما به تخمدان ها کاری نداره

من ۴ ساله این مریضیو دارم ،تخمدانامم هیچ مشکلی نداره الحمدلله

اصلا نگران نباش گلم

با اولین اقدامم باردار شدم ،دخترم‌الان ۱۶ ماهشه

خآنم توروخدا بگو بهم واقعا این خانم راست می‌گفته که هاشیمیتو تخمدانم از بین میبره؟ حالم بد شد 

نه بابا این حرفا چیه.من الان ۷ساله دارم و بچه دومم هم دقیقا مثل بچه اولم که فقط با یکبار اقدام باردار شدم،با یک بار اقدام باردار شدم و اتفاقا پریودام منظم هستش.در واقع هاشیموتو نوع قرص تا ابد کمکاری تیرویید😂😂😂

من فقط لووتیروکسین مصرف میکنم

منم قرص لووتیروکسین مصرف میکنم و هورمون های tsh و ... نرماله و 2.5 ولی انتی تپو 110 بود دوبار سقط کردم هفته پنجم موقعی که قلب جنین میخواست بزنه  و رفتم دکتر فقط گفتند باید لنفوسیت تراپی بشی و اونم گرونه

من دارم تی پی او هم 975 هست داروهم دکتربهم یه نصفه قرص دادگفت بچه دارشدنت مشکلی نداره اصلا

چرا این دکترها وقتی هیچی نمی فهمند هم نظر میدند.من خودم با اینکه بعد از سقط اولم رفتم دکتر و با وجود اینکه بهشون گفتم انتی تپو 110 هست گفت مشکلی نداره برو اقدام. بعد از سقط دوم هم رفتم یکی رنگفت اسپیرین بخور یا پردنیزولون و .... کلا دکترها البته بعضی هاشون اصلا به از گفته خودشون نمیان پایین. بعد رفتم یه دکتر نازایی vif اون گفت د لیل سقطهات بخاطر مشکل سیستم ایمنیت هست که بچه رو پس میزنه و یه بیگانه فرضص میکنه اونم از انتی تپوت هست. و لنفوسیت تراپی برام تجویز کرد 

این دوران پر استرسیه برام چون ی سقط داشتم انشاالله ک بخوبی پشت سر بذارم . حتما عزیزم . برام دعا کنید

عریزم من سقط کردم چند روز پیش و هاشیمیتو هستم...میدونم پست شما واسه خیلی وقته ...لطفا بهم میگی نی نی دار شدی؟ ممنونت میشم

عریزم من سقط کردم چند روز پیش و هاشیمیتو هستم...میدونم پست شما واسه خیلی وقته ...لطفا بهم میگی نی نی ...

بله عزیزم با دارو و سرم مخصوص باردار شدم و الان دخترم ۳سالشه 

مریضه دکتر رزاقی بودم 

الان نمی‌دونم ایران هستن یا باز رفتن کانادا 

مینا قری هستم
هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی که فقط به غده تیرویید حمله میکنه و مانع تولید هورمون تیروکسین میشه که ا ...

عزیزم من هاشیمیتو هستم و بچم سقط شده..واقعا یعنی بخاطر هاشیمیتو بوده!؟

من دارم تی پی او هم 975 هست داروهم دکتربهم یه نصفه قرص دادگفت بچه دارشدنت مشکلی نداره اصلا

ببخشید من امروز فهمیدم تیرویید دارم و انتی تیروییدمم بالاس ۱۰۰۰ میخوام اقدام کنم دکتر برام‌دارو نوشت...شما بچه دارید ؟  سالم بود؟ خیلی میترسم میگم نکنه مشکل دار بشه میشه همزمان هم دارو مصرف کنم و باردارم بشم

خآنم من هاشیمیتو دارم...توروخدا راسته که تخمدان از بین میره؟ یعنی مامان نمیشم؟

منم چن ماهه این بیماری رو دارم .دکترم گف اگه تا یه سال بچه دار نشی .دیگه نمیتونی باردار شی 

منم اصلا نپرسیدم چرا 😖😖

💔🖤
 ببخشید من امروز فهمیدم تیرویید دارم و انتی تیروییدمم بالاس ۱۰۰۰ میخوام اقدام کنم دکتر بر ...

سلام نگران نباش اصلانگران کننده نیست من باردارشدم بچم هم شکرخداسالمه الان بیست ویک ماهشه هیچ مشکلی نداره شکرخدا،همون قرص تیروئیدت روبخوری اقدام کنی مشکلی نیست من کل بارداری هم قرص تیروئیدخوردم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
سلام نگران نباش اصلانگران کننده نیست من باردارشدم بچم هم شکرخداسالمه الان بیست ویک ماهشه هیچ مشکلی ن ...

ممنونم عزیزممم خداروشکر بابت نی نی سالمت  توروخدا برام دعا کن این ماه بی بی مثبت شه امپولhcg زدم🥲