2777
2789
عنوان

حسابی ریختم بهم امروز اتفاقی

388 بازدید | 38 پست

من با تخمک اهدایی باردار شدم و خب این موضوع قرار بود تا روزی که زنده ام راز بمونه هیچکس نفهمه امروز نوبت سونو داشتم شانس من تا رفتم منشی مطب خواهر دوست قدیمیم بود که همو شناختیم .... خواهر که دوست قدیمیمه رابطه ای من باهاش ندارم ولی می‌دونم دوست صمیمی دختر عمم میشه .....  منشی رو نمی‌دونم خودش جواب سونو رو میده بهم یا دکتر چون تو پرونده نوشته شده که تخمک اهدایی میترسم ب خواهرش بگه فلانی دیدم و با تخمک اهدایی باردار شده اونم بزارن کف دست دختر عمم اصلا نشد واکنش نشون بدم کاش میگفتم میرم جای دیگه تو رو خدا کمک کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منشی خود دکترم نبود منشی جایی بود که سونو آنومالی قراره امروز بگیرم

خب نرید اونجا بگید نوبتو کنسل کنن و اگه امکانش هست هزینتونو استرداد بزنن

اگرم گفتن هزینه استرداد داده نمیشه کلا قید پولتو بزن بهتره تا اینکه موضوع پخش بشه

آواکادو سایت🥑                                                            

الان پروندتو دید اون اشناهع؟

فعلا فقط ی برگه دادم بهش که نوشته لطفا سونو گرافی انجام شود ولی گفت اومدی دکتر پرونده آن تی رو میخواد ازت  تو اون نوشته شده نمی‌دونم منشی میبینن یانه