2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بیماری هاشیموتو باردار شده؟ خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25473 بازدید | 172 پست
تخمدان پلی کیستیک. اگر پریودت نامنظم باشه و موی زائد داشته باشی و لکه بینی داشته باشی احتمال پلی کیس ...

نه پریودام منظمه تقریبا.موی زایدم در حد معمول که همه خانمها دارن در اون حدم.ازمایشی چیزی نداره ادم بده مطمعن بشه؟

نه پریودام منظمه تقریبا.موی زایدم در حد معمول که همه خانمها دارن در اون حدم.ازمایشی چیزی نداره ادم ب ...

سونو واژنال نشون میده

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو واژنال نشون میده

سلام.من به اصرار خودم به دکترم آزمایش ایمنی دادم که عدد tpo 72 هست.من مشکل ذخیره تخمدان هم دارم و میکرو میخام بکنم.کسی میدونه میشه بدون درمان این بیماری، میکرو کرد و انتقال نداد تا این بیماری تحت کنترل بشه؟ با قرص تحت کنترل درمیاد؟

سلام.من به اصرار خودم به دکترم آزمایش ایمنی دادم که عدد tpo 72 هست.من مشکل ذخیره تخمدان هم دارم و می ...

عدد تی پی او شما بالا نیست زیاد نگران نباشید فعلا دارو نخورید بهتره

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
سلام.من به اصرار خودم به دکترم آزمایش ایمنی دادم که عدد tpo 72 هست.من مشکل ذخیره تخمدان هم دارم و می ...

دکترای معمولی نرو متوجه نمیشن

عدد تی پی او شما بالا نیست زیاد نگران نباشید فعلا دارو نخورید بهتره

دکتر زنان بهم قرص تیروکسین داد .آژمایش T4 و ، T3 دادم که تو رنج نرمال بود .فقط TSH من یک دهم هست.فکر میکنم پرکاری تیروئید باشه.مجددا میخام برم پیش دکتر غدد و آزمایش ها نشون بدم ببینم اون نظرش چیه

دوستای گلم که مبتلا به هاشیموتو هستید توی این گروه عضو بشید. یه آقایی هستن به نام آقای ناصری که سالهاست محقق هاشیموتو هستن و یه کتاب هم در این مورد ترجمه کردن. خیلی مطالب مفیدی دارن و میتونید سوال هاتون رو هم داخل گروه بپرسید و جواب بگیرید.

https://t.me/joinchat/B1-aTD6ewzfhKiD-RvVPPA

اینم کانالی که مطالب ترجمه شده رو داخلش می ذارن و خیلی مفیده

https://t.me/kamkarii

امیدوارم همیشه سلامت باشید

من دارم تی پی او هم 975 هست داروهم دکتربهم یه نصفه قرص دادگفت بچه دارشدنت مشکلی نداره اصلا

عزیزم سلام شما نی نی تون سالم بود من قبل بارداری تیروئیدم ۶/۶ بود با دارو شد ۲/۲ بعد باردار شدم الان توبارداریم شده ۳/۷ که فهمیدم از خودایمنی و قبلش نمیدونستم الان tpo=637 بچم سقط میشه یعنی چکار بایدبکنم 

عزیزم سلام شما نی نی تون سالم بود من قبل بارداری تیروئیدم ۶/۶ بود با دارو شد ۲/۲ بعد باردار شدم الان ...

عزیزم من یه سقط داشتم که علتش نامشخص بود خردادامسال دوباره باردارشدم وبه لطف خداالان دخترم۸روزه بدنیااومده بارداری پرخطری داشتم به خاطرهمون تیروئیدوخودایمنی

درکل بایدتحت نظرفوق تخصص غددباشی تابتونی بارداری سالمی روتجربه کنی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
عزیزم من یه سقط داشتم که علتش نامشخص بود خردادامسال دوباره باردارشدم وبه لطف خداالان دخترم۸روزه ...

وای ممنون عزیزم  که جواب دادی برام دعا کن از سقط میترسم بارداری اولمه از اونور هم از اینکه بچم ناقص باشه میترسم موندم چرا من تو ۲۰ سالگی باید همچین بیماری بدی رو داشته باشم 🥺🥺🥺

عزیزم من یه سقط داشتم که علتش نامشخص بود خردادامسال دوباره باردارشدم وبه لطف خداالان دخترم۸روزه ...

ببخشید شما کدوم شهرین چکار کردین که تونستین کنترلش کنین تی پی او تون چند بود خداببخشه نی نی تون رو انشالا همیشه سالم باشه 

وای ممنون عزیزم  که جواب دادی برام دعا کن از سقط میترسم بارداری اولمه از اونور هم از اینکه بچم ...

اصلانگران نباش فقط حتماحتماقبل بارداری تحت نظرمتخصص زنان وفوق تخصص غددباش

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤