بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
همیشه خوش لباس همیشه ادکلن زده با همه گرم میگیره حتی بغال سر کوچه و زیادی به همه احترام میزاره مخصوصا خانما البته نه در حدی که به خودشون اجازه بدن پرو بشن می بینی 15 دقیقه فقط وایمیسته با مغازه دار صحبت میکنه و راهنماییش میکنه. همش میخواد به همه کمک کنه هر کسی بهش بدی میکنه یهو یه رفتاری میکنه شرمندش میکنه من گاهی حرصم میگیره اصلا غرور نداره اصلا در مقابل حرف دیگران جبهه نمیگیره و همش گذشت میکنه و از منم میخواد مثل خودش باشم این قسمتش سخته اشتباه کنم سرزنش میکنه
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
حرفش منطقیه تاحالا از این زاویه نگاه نکرده بودم به قضیه !
زیادی هوای دیگرانو داره گاهی حس میکنم همش داره طرفداری بقیه رو میکنه هوای منو کمتر داره همش نافع دیگرانو در نظر داره
اره بابای منم اینطوریه ولی خب نکات مثبتی هم داره مثلا اینکه پولی که میاره تو زندگیتون با این اخلاقی که میگی پول درستی هست وبا کلاه برداری ودروغ بدست نیورده
حق داری یکم رفتاراش روی اعصابه ولی دیگه نمیشه که به خاطر این چیزا دائم ناراحت باشی
منم همیشه ناراحت نیستم گاهی پیش میاد