بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
سلام نینجا جان میشه تاپیکتو بگی من پیداش نکردم یا منو عضو کنی آدرس تاپیکتم بگو.ببخشید زیاد شد آدرس ک ...
خود کلاس که بتونی بیای عالیه
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
شما تاپیکتو بزن قطعا خانمها استقبال می کنن اگه مطالبو بخونن عزیزم اینطوری یه کمکی هم به یه سری از خانمهایی که دسترسی ندارن می کنی.تشکر .آدرسه کلاسم اگه برام بفرستی تو خصوصی ممنون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما تاپیکتو بزن قطعا خانمها استقبال می کنن اگه مطالبو بخونن عزیزم اینطوری یه کمکی هم به یه سری از خا ...
چشم عزیزم