2777
2789

به مجنون گفت روزی عیب جویی
که پیدا کن به از لیلی نکویی

که لیلی گر چه در چشم تو حوریست
به هر جزوی ز حسن او قصوریست

ز حرف عیب‌جو مجنون برآشفت
در آن آشفتگی خندان شد و گفت

اگر در دیدهٔ مجنون نشینی
به غیر از خوبی لیلی نبینی

تو کی دانی که لیلی چون نکویی است
کزو چشمت همین بر زلف و روی است

تو قد بینی و مجنون جلوه ناز
تو چشم و او نگاه ناوک انداز

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوخی حسابهزمان پخش ستایش 1 نصف پسرای ایران روش کراش بودن کلی خاطر خواه داشت

دقیقا

حتی تو برنامه قیاسی هم گفت  خیلی پیگیر داشتم حتی یکیش که رفته بود صدا و سیما دعوا که من ستایشو میخوام کارگردان و اینا نگرانم بودن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه گفته شدمگه ویو چه اهمیت داره که دوستتو تحقیر کنیهر چند که حرفا خودش بود و وقتی دید انقدر هم ...

بابا من کل قسمت ها رو دیدم هر بازیگری یه چیزی میگه برای اینکه مردم ترغیب بشن ببینن یکی میگه لختم تو خونه یکی میگم مواد کشیدم برنامه ماکان بند رو دیدی که چیا گفتن .همون فریبا گفت دخترم میگه شما رو از خونه میندازم بیرون و اینکه یه خانم بازیگر چهل ساله اونقدرا هم خنگ نیس که بیاد بگه ما بالاییم اونا پایین فقط شوخی بود ولی این شوخیا رو بیشتر مردا میکنن ولی تو زنا رایج نیست

ندیدمش طبق چیزی که گفتید میگم 

پررو میکنه شوهرشو 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خانم نجیب و صاف و صادقیه برعکس بیشتر بازیگرهای خانم ایرانی

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

هرکسی توی مجازی باید ی چیز غیرعادی ارائه بده ک بیاد تو چشم و معروف شه .اینا اینجوری الکی خودشونو عاشق نشون میدن.یکی مثل فریبا نادری با چرت و پرت گویی .یکی با لخت شدن و ....

خلاصه باید پول دراورد دیگه عزیزم. زیاد جدی نگیر

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️