2777
2789
عنوان

شوهر زیادی با شخصیت...دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم خوبیم .. ولی فعلا هفت ماهه ازش دورم :-(

خداروشکر..چرا گلم

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
خداروشکر..چرا گلم

نمیشه شما دونفر با هم دوست بشین برید خصوصی حرفاتونو بزنید؟آخه وسط حرف مردم...

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
نمیشه شما دونفر با هم دوست بشین برید خصوصی حرفاتونو بزنید؟آخه وسط حرف مردم...

وااا چته خب

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
وااا چته خب

این لحن حرف زدن قشنگ نیست

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
این لحن حرف زدن قشنگ نیست

لحن حرف زدن شما قشنگ بود مگه چی میشه حرف بزنیم از تاپیکت کم میشه

لحن حرف زدن شما قشنگ بود مگه چی میشه حرف بزنیم از تاپیکت کم میشه

شوهر شما جزو مردان محافظه کار و مصالحه پذیر هستن. شما دوست دارین خود واقعی و شجاعتون باشید. ببین بعد از یه مدت با هم به تعادل میرسین البته اون هم باید به شما آزادی عمل بیشتری بده. تطبیق پیدا کردن دو نفر آدم نیاز به زمان داره 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
شوهر شما جزو مردان محافظه کار و مصالحه پذیر هستن. شما دوست دارین خود واقعی و شجاعتون باشید. ببین بعد ...

دارم کلاس های گروه درمانی میرم میخوام از اول زندگی درست قدم بزارم که بعدها به مشکل برنخورم

سلام نینجا جان میشه تاپیکتو بگی من پیداش نکردم یا منو عضو کنی آدرس تاپیکتم بگو.ببخشید زیاد شد آدرس ک ...

من به بچه ها گفتم اگه استقبال کنن مطالبی که تو کلاسا یاد میگیرمو هر شب تاپیک بزارم تا بقیه هم استفاده کنن وای استقبال نکردن