بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
برعكس ما من معلم اخلاقم شوهرمم گوشي به حرفام نميده البته بي شخصيت هم نيستا خب من دلم ميخاد خيليي ...
اذیتش نکن بزار راحت باشه
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی وقتا خوبه بهش افتخار میکنم جلوی همه اما گاهی دلم میخواد شیطون باشم و راحت حتی گاهی اشتباه کنم و از اشتباهم درس بگیرم
حق اینو ندارم اگه خریدی از جایی میکنم و بد باشه برم و اعتراض کنم نمیزاره
البته این دیگه شخصیت نیستا اسمش رودربایستی بی مورده وگرنه ادم اگراز جایی خرید میکنه خریدش بد باشه اتفاقا اخلاق حکم میکنه که اعتراض کنی که این کارو برای دیگران تکرار نکنن
البته این دیگه شخصیت نیستا اسمش رودربایستی بی مورده وگرنه ادم اگراز جایی خرید میکنه خریدش بد باشه ات ...
اتفاقا خودش رکه ولی میگه این اتفاقا گاهی میفته ما اعتراض کنیم ممکنه کسی ببینه برا طرف بد بشه بیشترم تو رستوران از این اتفاقا میفته