مثلا واسه ترک نخوردن شکم چکارکردید یا بعداز زایمان چیکار کردید سردرد و گردن درد و راه رفتن بعداز زایمان و یا اینکه چجوری زود جمع شه بدنمون درباره شکم بندو...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوران بارداری بسیار سختی داشتم عمش عفونت و درد استخوانام تنبلیه بیش از اندازه ینی جوری ک حالمم خوب بود دلم نمیخاست از رو مبل بلند شم اینا خیلی اذیتم کردم اما من ۲۴ ساعته لا ماما درارتباط بودم چون انتخابم طبیعی بود و موفق شدم زایمانم خییییلی راحت بود دردی ب اون صورت حس نکردم ب نظرم بارداری و زایمان با همه سختیاش ی تایمی داره و میگذره مهم بچه داری و شیر دهیه اگه برگردم ب عقب سعی میکنم اطلاعاتمو تو این زمینه خیلی بالا ببرم چون بچم رفلاکس و حساسیت داره و خیلی اذیت شدم
من ک زایمان های قبلم طبیعی بود.ولی شوهرم میگخ این سزارین کنیم ک لولهام ببندم چون دیگه بچه نمیخایم.بین سز و طبیعی موندم.از ی طرف منطقیش اینه طبیعی بیارم س ماه بعد افتادکی رحم و مثانه و واژن و درست کنم و عمل بستن لوله برای اون مورد بزارم.از ی طرف موندم با س بچه چطوری اون عمل انجام بدم
بسلامتی بارداری اول خیلی راحته هم زایمانش اگه سزارین باشه هم نه ماه بارداریش زایمان دوم چون تجربه داری سخته یه کم مخصوصا زایمانش اگه سزارین باشی خدا نصیب هیچ کس نکنه بارداری ناخواسته رو سومی که چی بگم الان گرفتارشم و به شدت داغون و افسرده هم به خاطر ماه های آحر بارداری که میدونم چی به سرم میاد هم سزاا رین سوم 😔