2777
2789
عنوان

شوهر زیادی با شخصیت...دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 77 پست
خیلی وقتا خوبه بهش افتخار میکنم جلوی همه اما گاهی دلم میخواد شیطون باشم و راحت حتی گاهی اشتباه کنم و ...

عین من!،،،کاش یکم یوخولی بازی دربیاره،،عصا قورت داده،،همشم لفظ قلم حزف میزنه،،همه جلوش ساکت میشن،،البته مزه پرونی میکنه،،خیلیم خنده داره و جمع گاهی منفجر میشه ولی بازم خیلی مودبانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه جوریه؟من خیلی از با شخصیت بودن خوشم میاد

همیشه خوش لباس همیشه ادکلن زده با همه گرم میگیره حتی بغال سر کوچه و زیادی به همه احترام میزاره مخصوصا خانما البته نه در حدی که به خودشون اجازه بدن پرو بشن
می بینی 15 دقیقه فقط وایمیسته با مغازه دار صحبت میکنه و راهنماییش میکنه. همش میخواد به همه کمک کنه هر کسی بهش بدی میکنه یهو یه رفتاری میکنه شرمندش میکنه من گاهی حرصم میگیره
اصلا غرور نداره اصلا در مقابل حرف دیگران جبهه نمیگیره و همش گذشت میکنه
و از منم میخواد مثل خودش باشم این قسمتش سخته
اشتباه کنم سرزنش میکنه

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
[QUOTE=58903248]😍😍😍..ن گلم کاملا سنتی..شما چی چن سالگی[/Q.UOTE] منم سنتی . الان نوزده سالمه دختر ...

خوشبخت بشید😍..متولد69..متولد78؟

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
حرفش منطقیه  تاحالا از این زاویه نگاه نکرده بودم به قضیه !

زیادی هوای دیگرانو داره گاهی حس میکنم همش داره طرفداری بقیه رو میکنه هوای منو کمتر داره همش نافع دیگرانو در نظر داره 

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
اره عزیزم .. ولی زود حامله نشو درگیر میشی با بچه 

اره همه میگن..ولی خیلی دوس دارم..فعلا قصدشو ندارم

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
زیادی هوای دیگرانو داره گاهی حس میکنم همش داره طرفداری بقیه رو میکنه هوای منو کمتر داره همش نافع دیگ ...

اره بابای منم اینطوریه ولی خب نکات مثبتی هم داره مثلا اینکه پولی که میاره تو زندگیتون با این اخلاقی که میگی پول درستی هست وبا کلاه برداری ودروغ بدست نیورده 

وقت زیاد داری فعلا خوش بگذرون . با شوهرت رابطه ات خوبه 

👌👌..اره خداروشکررر..شما چی

حق داری  یکم رفتاراش روی اعصابه ولی دیگه نمیشه که به خاطر این چیزا دائم ناراحت باشی

منم همیشه ناراحت نیستم گاهی پیش میاد