2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانتو بخشیدی     زودتر از اینا باید جدا میشدی بعدشم‌چرا تنها بمونی ان شالله با یهدلایقش ...

آره همه جوره پاش وایسادم نخواستم زندگیم نابود شه اما اشتباه کردم باید همون 2 سال پیش که خیانتشو دیدم جدا میشدم اما گفتم شاید ایراد از من بوده شاید درست اما نشد که بدتر شد و پشیمونیش واسه من موند

من اصلا به خانوادم چیزی نگفته بودم اما خودشون زنگ زدن به خانوادم گفتن بیاین اینجا و وقتی اومدن هرچی از دهنشون دراومد به خانواده ام و خودم گفتن فک کردن خانواده من مث خودم هرچی بهشون بگن هیچی نمیگن و میگن حق با شماست اما خانوادم دیگه نذاشتن برگردم تو اون خونه، دیروز  هم خانواده اش با کمال پررویی اومدن دنبالم که برگردم خونه اما گفتم نمیام و میخام طلاق بگیرم

آره همه جوره پاش وایسادم نخواستم زندگیم نابود شه اما اشتباه کردم باید همون 2 سال پیش که خیانتشو دیدم ...

خیانتشو دیدی؟؟؟؟؟؟ چجور تحمل کردی، تصورش هم دل آدم رو به شوهرش چرکین میکنه چه برسه ببینی و به پاش بمونی اونم نه یبار چند بار  اصن همون یبار 😲😲😲😲😲😲😲😲😲

الان فقط از برگشتن شوهرم از کمپ میترسم، فوق العاده عصبی و زبون نفهمه، میترسم بیاد با خانواده ام درگیر بشه میترسم بیاد محل کارم آبروریزی کنه میترسم یه بلایی سرم بیاره آخه میگه طلاقم نمیده به هیچ عنوان، از طرفی خانوادش میگن اگه سر این قضیه بلایی سر خودش بیاره تو مقصری و ما نمیگذریم، گیر افتادم نمیدونم چیکار کنم

یعنی مشکلاتت از من بیشتره؟ فک نکنم تو دنیا کسی بدبخت تر از من باشه

اگه بگم بهت میفهمی من از همه بیچاره ترم، شوهر من اعتیاد به سیگار، ناس، تریاک، ماری جوانا داره، مشروب خوره، رفیق باز، اهل خونواده نیس، بداخلاق، شب تا ۱۲شب خونه نمیاد بااینکه نه سرکار نه هیچی دنبال عیاشیشه. فقط ظهرا ده دقه نهار کوفت میکنه میره، دست بزن داره شکاک بددل، سرد، بی احساس، روابط زناشویی به ندرت دوماهی مثلا یه بار، باخونوادم رابطه قطع فقط عید میاد، خونه پدرمم هفته ای به زور میبردم بااینکه ۵دقه راهه، وخیلیییی چیزای دیگه، اما چیزی که داره ریشمو میسوزونه اینه که داره خیانت میکنه هم ج ن ده بازی میکنه هم همجنسبازی. حالم ازش بهم میخوره، اصن جای هم نمیخوابیم قبلاً هم مالی نبود همیشه جاشو جدامیکرد ولی الان دیگه برام مهم نیس چون ازش چندشم میشه متنفرم ازش. ولی مجبورم بخاطر دخترم تحملش کنم. حالا بگو زندگی کدوممون جهنم تره، اگه مثه منی، چون بعضی ها بخاطر چیزای الکی جدامیشن. ببین من الان بریدم ولی پاهام زنجیره 😖برام دعا کن دوستم خیلی خستم خیلی 

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
اگه بگم بهت میفهمی من از همه بیچاره ترم، شوهر من اعتیاد به سیگار، ناس، تریاک، ماری جوانا داره، مشروب ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم ولی نمیدونم واسه چی وایسادی! به نظر خودت دخترت الان پدر داره؟ با این شرایط و جو زندگی فک کردی چه آینده ای در انتظارشه؟ چه تاثیری روی روح و روانش میذاره؟ چرا جدا نمیشی و یه زندگی بهتر واسه دخترت بسازی؟ اتفاقا من از همچین آینده ای میترسم که میخوام جدا شم، خودم افسرده و داغون شدم دیگه نمیخوام یه بچه رو بدبخت کنم

عزیزم واقعا ناراحت شدم ولی نمیدونم واسه چی وایسادی! به نظر خودت دخترت الان پدر داره؟ با این شرایط و ...

تو خوبه بچه نداری راحتی.نه عزیزم کدوم آینده وقتی باباش و بابابزرگش پولدارن نوه شونو رو هوا میزنن. اتفاقاً بخاطر دخترم وایسادم که بعدا براش مشکل پیش نیاد شوهرش بزنه تو سرش بگه بچه طلاقی. البته دورازجون بعضی ها ولی خب تو جامعه ما یه نقطه ضعف محسوب میشه. از بیرون زندگیمون خیلی بد معلوم نمیشه. 

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
اگه بگم بهت میفهمی من از همه بیچاره ترم، شوهر من اعتیاد به سیگار، ناس، تریاک، ماری جوانا داره، مشروب ...

وااااای.......

دوست من شوهرش خیانت کرد وقتی این حامله بود

اینم قهرکردرفت خونه مامانش تادخترش دنیا اومد طلاق گرفت

یکیش من بودم که میگفتم این کارونکن خودش گفت بچم یتیم بزرگ بشه بهترازداشتن پدرناجوره

الان دوستم سرکاررفته کلی پول جمع کرده جوونیشوداده ولی دخترش نفردوم تنیس کشوره 

میگه هروقت مردقابلی پیداکردم باهاش ازدواج میکنم

خیلی سختی کشیدولی روی حرفش موند

حالا خودت میدونی

اینم بگم خودشم ازبچگی پدرنداشت 

الآنم حمایت مالی نداره

فقط یه مادرپیرداره

وااااای....... دوست من شوهرش خیانت کرد وقتی این حامله بود اینم قهرکردرفت خونه مامانش تادخترش دنیا ...

پس خودش در شرایط سخت بوده که تونسته، کاش منم قوی بودم