2777
2789
دندون لق روبکن بندازدوووووور

😞اون دندون لقه اما دخترم چی چطور ازش بگذرم 😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوستم که میگم طلاق گرفت حتی جمعه هاهم کارمیکنه وچشمشوبه همه ی خوشگذرونی های زنونه بسته 

اولویتش کارش هست و دخترش

میگه حداقل ماهی ۳تا پیشنهاد ازدواج یاغیراخلاقی داره ولی همه روردکرده تا به کارش تمرکزکنه

الان با ماهی ۲ونیم داره اقساط یه واحد آپارتمان رومیده

کی گفته بگذرید؟  حق داری که نگران باشی ولی اگه دادگاه حضانت بچه روبه شمامیده بهترازاون شرایطیه ...

نمیده بهم، قانون ینی کشک، قانون با پولداراس با برش دارا با ظالما. تازه باباشم وکیله. 

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

من طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی میکردم، تو این 4 سال حتی نذاشتن خودم غذا درست کنم باید واسه غذا میرفتم پایین، مادرشوهرم روزی 10 باز میومد بالا وقتی هم میومد انگار خونه در نداشت همینجوری بدون در زدن میومدن داخل، تازه شبا نصف شب میومد تو اتاق خوابمون ببینه بچه اش چطور خوابیده