2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4 ساله ازدواج کردم یه بچه بدنیا آوردم که بخاطر مشکل قلبی فوت شد، رفتیم دکتر گفتن احتمالا مال ازدواج فامیلیه آخه شوهرم نوه عممه، از این گذشته تو این 4 سال 5 بار بهم خیانت کرد، بعدشم معتاد شد

من اونقد مشکل دارم که خدامیدونه ولی بخاطر دخترم نمیتونم جداشم 😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

2 بار ترک کرد اما دوباره شروع کرد الانم دوباره تو ترکه، از طرفی منو مقصر اعتیادش میدونن میگن از وقتی ازدواج کرد اینجوری شد، میگن تو میدونستی و به ما نگفتی، با خانواده شوهرم زندگی میکنم خیلی اذیتم میکنن خیلی تو زندگیم دخالت میکنن

4 ساله ازدواج کردم یه بچه بدنیا آوردم که بخاطر مشکل قلبی فوت شد، رفتیم دکتر گفتن احتمالا مال ازدواج ...

😔😔😔😔😔 متاسفم عزیزم برات به نظرم بچه که نداری فعلا بهترین راه حل جدا شدن چون مردی که راحت خیانت میکنه دیگه عادتش شده فردا یه بچه ام میاری پا بند زندگی میشی که همش تنهایی و افسردگی میشه مهمون قلب و روحت. حداقل تا جوونی جدا شو زندگی جدید بساز. 

2 بار ترک کرد اما دوباره شروع کرد الانم دوباره تو ترکه، از طرفی منو مقصر اعتیادش میدونن میگن از وقتی ...

به قول مامانم دو چیز مرد رو نمیشه ترک داد یه اعتیادش و هرز بودنش عزیزم جدا شو و جوونی تو بردار برو حداقل غصه نمیخوری و خانواده تو درگیر نمیکنی

دلیل طلاقت چیه؟پشتوانه داری؟پس انداز داری؟بچه داری؟

آره کارمند قراردادی هستم، از نظر ظاهری از شوهرم خیلی سرم، دوران مجردی 100 تا خواستگار داشتم اما قسمت بد من این شد