الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
4 ساله ازدواج کردم یه بچه بدنیا آوردم که بخاطر مشکل قلبی فوت شد، رفتیم دکتر گفتن احتمالا مال ازدواج فامیلیه آخه شوهرم نوه عممه، از این گذشته تو این 4 سال 5 بار بهم خیانت کرد، بعدشم معتاد شد
2 بار ترک کرد اما دوباره شروع کرد الانم دوباره تو ترکه، از طرفی منو مقصر اعتیادش میدونن میگن از وقتی ازدواج کرد اینجوری شد، میگن تو میدونستی و به ما نگفتی، با خانواده شوهرم زندگی میکنم خیلی اذیتم میکنن خیلی تو زندگیم دخالت میکنن
4 ساله ازدواج کردم یه بچه بدنیا آوردم که بخاطر مشکل قلبی فوت شد، رفتیم دکتر گفتن احتمالا مال ازدواج ...
😔😔😔😔😔 متاسفم عزیزم برات به نظرم بچه که نداری فعلا بهترین راه حل جدا شدن چون مردی که راحت خیانت میکنه دیگه عادتش شده فردا یه بچه ام میاری پا بند زندگی میشی که همش تنهایی و افسردگی میشه مهمون قلب و روحت. حداقل تا جوونی جدا شو زندگی جدید بساز.