2777
2789
قبل ازاینکه من عروسشون بشم مامانش همین رفتارارو با جاریام داشته همش دعوا وقهر و اعصاب خوردی داشتن اق ...

عزیزم به حرفام راجع ب طلاق فک کن اگه امکانشو داری و شزایطت بد تر نمیشه این کارو بکن مطمعن باش اون دختره هیج وقت نمیاد بچه های این اقارو بزرگ کنه شوهرتم میفته زندان بعدش میتونی ببخشیش ک در بیاد ب شرط اینکه ادم بشه 

تو شروع تمام شعر های عاشقانه ی منی👫 
آره میخوام برم مشاوره...ولی خوب اونم باید بیاد که شاید آدم بشه

خوب خودت برو شاید تونستی خودت ادمش کنی ...دست از این کاراش بر داره مردا مثل موم  هستن میشه تعغیرشون داد فقط اعصاب میخاد😐😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بامن خوب میشد بااونا بدمیشد یا برعکس!روانی بود اصلا

اره اینا همش از تنگی نظر و بیسوادیه ب هر حال اگه یک درصدم دوسش داری باهاش بساز و تلاش کن ولی ببین اگه یک درصد دوسش داریااااا نه به خاطر بچع هات ک فردا اونا از تو قدر دنی نتواهند کرد ک با یه مرد روانی سر کردی

چکارکردین

به شوهره زنه زنگ زدیم ماجرا رو گفتیم .هر روز در گوش بابام حرف میگفتیم از خودمون میگفتیم زنیکه زنگ زده بود تو رو گرفته بود به باد فحش.خیلی سخت بود خیلی یک سال تمام از زنه حرف گفتیم آخر سر از چشمش افتاد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

پس وللش کن دیگه مهرتو بزار اجرا نداششت بده میوفته زندون تا قرون اخر بگیر بچه هارم بده ب خودش طلاقتو بگیر زندگیتو از اول بسازز☺☺☺

خودم که خیلی دلم میخواد جدابشم ازش..

من توتاپیکای خیانت چیزی نمیتونم بگم جزاینکه این کانال مشاوره رومعرفی کنم

بروتوتلگ رام سرچ کن موفقیت شخصی و همسرداری

یعنی بی نظیره

اگه شد لینکشوهم میدم

کاملامتفاوته ازکانالای همسرداری

به شوهره زنه زنگ زدیم ماجرا رو گفتیم .هر روز در گوش بابام حرف میگفتیم از خودمون میگفتیم زنیکه زنگ زد ...

منم گفتم گوشیتو بازکن باهاش عکس بگیرم ...بعد به دختره پیام دادم باهاش قرارگذاشتم اینم راحت قبول میکرد...شوهرم نمیدونست دارم به اون پیام میدم همش هم میگفت زودباش گوشیمو بده داشت ازاسترس میمرد که مبادا پیاماش بخونم فوری ازدستم کشیدش

منم گفتم گوشیتو بازکن باهاش عکس بگیرم ...بعد به دختره پیام دادم باهاش قرارگذاشتم اینم راحت قبول میکر ...

htps://t.me/joinchat/AAAAAD8R64UQH67TEFMNOQ : https://t.me/joinchat/AAAAAD8R64UQH67TEFMNOQیه سربزن پشیمون نمیشی

یه tاضافه کن به لینک بازبشه

خودمم دارم ازش مشاوره میگیرم