2777
2789
اینکه گفته دوباره همدیگروببینیم یعنی خیلی وقته داره کثافتکاری میکنه

همیشه با دقت و حوصله کاری رو برسی کن تا نتیجه خوب بگیری اول هم از خودت شروع کن ببین ایشون چه چیزهای مثبتی داشتن که شوهر شما رو جذب کردبعدش مسایل فی مابین باید بررسی کنی بعدش شوهرتون بررسی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه با دقت و حوصله کاری رو برسی کن تا نتیجه خوب بگیری اول هم از خودت شروع کن ببین ایشون چه چیزهای ...

منکه اون دخترو نمیشناسم بدونم چه چیزهای مثبتی داشته...اینو بگم من خیلی ازنظر ظاهر ساده پوشم ولی اون تیپ اسپورت وفانتزی میزنه تااین حد فقط میدونم درموردش

بابام که مریضه مامانمم یکساعت پیش اومد...شوهرم گفت اون دختره رفته شکایت کرده چون پیام دادی

اگه واقعا شکایت کرده شوهر شما هم شکایت کنه بگه داشت نقشه میریخت که زندگیم رو از هم بپاشه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
شما چرا

ناخواسته بچه دار شدم چون داشتم فکرمیکردم به جدایی نمیخواستم

شوهرم عصبیه

دست بزن داره

خاله زنکه

تو دعوا بددهنی میکنه

خودخواه

زورگو

بی منطق

اختیار هیچی ندارم نه پولمو نه طلامو نه جهیزمو حتی بچمو از شیر خوردنش تا حموم بردنش خودشو خونوادش دخالت میکنن

شکاکه خودش با خانمای غریبه صحبت میکنه پیام میده احوالشونو میپرسه شوخی میکنه علی رغم اینکه خیلی ادعاش میشه ولی من دوکلمه با فامیل حرف بزنم اونم خیلی سنگین میشه دعوا

میگه تو‌خیابون نگاه مردا میکنی

بامامانم لجه از روز اول بود چون مادرش بدش میومدازمامانم.به همه چی مامانم کارداره بیرون رفتنش حرف زدنش لباس پوشیدنش وباهام دعوا میکنه سرش

کلا دنبال بهونه و دعواست

محبت کردن بلده ولی. بمن محبت نداره

احترام گذاشتن بلده ولی فقط برا خونواده خودش از خونواده من و خودم همیشه متوقعه

نمیزاره برم بیرون مگه با خودشوخونوادش وقتیم اجازه میده حتما کوفتم میکنه

پول نمیزاره دستم باشه میگه برا چته حتی پول خودم عیدیم یا بابام بده من برات نگه میدارم حق تصمیم گیری هم درموردخرج کردنش ندارم

به شدت وابسطه به خونوادش از لحاظ فکری و عاطفی

هرروز باید دوتایی بریم سر بزنیم ولی خونه مادرخودم تنهاییم اذیتم میکنه بخوام برم

توقع داره مثلا اگه ۴بارزنگ زدم برا مامانم برا مامانشم باشه میگه بایددختر باشی وقتی میگم تو هم پسر باش برا خونوادم میگه من 

مردم تو زنی

مادر شوهرم به شدت باسیاست و‌تاثیر گذار تو زندگیمونه و طعنه زن و اذیت کار و تهمت زن یعنی حرف میزاره دهنم و دعوا راه میندازه

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
میدونه بابام مریضه به خانوادم نمیگم هرکاردلش میخوادمیکنه

منم فکر میکردم نگم به خونوادم ناراحت نشن قلبش ناراحته مامانم بابام خیلی حساسه روم

ولی از اینکه ۴سال اینطور زندگی کردم وهیچی نگفتم بیشتر ناراحت شدن

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون