آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ببین عزیزم شاید خودت تو زندگی رفتارای اشتباه داشتی ک باعث شده مردت سرد بشه یا مادرش با همه خوب باشه جز تو خوب ب این فک کن ک مشکلی از تو بوده یا نه؟؟اگه بوده ک پس میتونی با تغییر رفتارت حلش کنی ...اگه تو خوبی و اون بدون دلیل داره ب روابط پنهانیش ادامه میده ک خب ببخشید مریضه ک بازم میتونی بری مشاور و یا میتونی جدا شی از این بابت هم ک قراره بچه هات صدمه ببینن نگران نباش چون اونا حتی وقتی با یه مادر ضعیف و ی پدر خیانت کار زندگی کنن بازم اسیب بدی میبینند ..ب نظرم اگه واقعا میخوای جداشی اول ابروی اون دختره رو ببر پیش در و همسایش بعد برو دادگاه شکایت و مهرتو بزار اجرا بعدشم بگو بچه ها مال خودت مطمعن باش ب غلط کردن میوفته ....البته سند و مدزکی هم داشته باشی ک دیگه خیلی عالی میشه
ببین عزیزم شاید خودت تو زندگی رفتارای اشتباه داشتی ک باعث شده مردت سرد بشه یا مادرش با همه خوب باشه ...
قبل ازاینکه من عروسشون بشم مامانش همین رفتارارو با جاریام داشته همش دعوا وقهر و اعصاب خوردی داشتن اقواممون هست درجریان بودیم.حالاهم بامن شروع کرده بود که رفتیم جای دیگه