2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای که از دسن این مردا یه زن نجیبم گیرشون میفته...😔😔...بگو من با کسی باشم ناراحت ممیشی که خودت انج ...

اتفاقا همین حرف روبهش زدم گفت اگه خیانت کنی میکشمت...گفتم منم الان دلم میخواد بکشمت

اموالش بنام منه 

اون موقع ديگه اموالش نيست اموالمه 

بيچارش ميكنم😁مهريمم ميگيرم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خوشبحالت

حتما از خودش مطمئنه كه داده 

نميدونم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اتفاقا همین حرف روبهش زدم گفت اگه خیانت کنی میکشمت...گفتم منم الان دلم میخواد بکشمت

چقدم پرو  ولش کن انگار که نیست کاریش نمیشه کرد وقتی نمیتونی طلاق بگیری  ..انگار هم خونته....ولی حتما خودت مشاور برو شاید یه راهی پیش پات گذاشت  یا زنگ بزن مشاورا...

ببین عزیزم شاید خودت تو زندگی رفتارای اشتباه داشتی ک باعث شده مردت سرد بشه یا مادرش با همه خوب باشه جز تو خوب ب این فک کن ک مشکلی از تو بوده یا نه؟؟اگه بوده ک پس میتونی با تغییر رفتارت حلش کنی ...اگه تو خوبی و اون بدون دلیل داره ب روابط پنهانیش ادامه میده ک خب ببخشید مریضه ک بازم میتونی بری مشاور و یا میتونی جدا شی از این بابت هم ک قراره بچه هات صدمه ببینن نگران نباش چون اونا حتی وقتی با یه مادر ضعیف و ی پدر خیانت کار زندگی کنن بازم اسیب بدی میبینند ..ب نظرم اگه واقعا میخوای جداشی اول ابروی اون دختره رو ببر پیش در و همسایش بعد برو دادگاه شکایت و مهرتو بزار اجرا بعدشم بگو بچه ها مال خودت مطمعن باش ب غلط کردن میوفته ....البته سند و مدزکی هم داشته باشی ک دیگه خیلی عالی میشه 

تو شروع تمام شعر های عاشقانه ی منی👫 
ببین عزیزم شاید خودت تو زندگی رفتارای اشتباه داشتی ک باعث شده مردت سرد بشه یا مادرش با همه خوب باشه ...

قبل ازاینکه من عروسشون بشم مامانش همین رفتارارو با جاریام داشته همش دعوا وقهر و اعصاب خوردی داشتن اقواممون هست درجریان بودیم.حالاهم بامن شروع کرده بود که رفتیم جای دیگه

قبل ازاینکه من عروسشون بشم مامانش همین رفتارارو با جاریام داشته همش دعوا وقهر و اعصاب خوردی داشتن اق ...

وقتی بامن خوب میشد بااونا بدمیشد یا برعکس!روانی بود اصلا