2777
2789
عنوان

یه راهنمایی میخوام

45 بازدید | 6 پست

من قرص فوکوس پلاس خریدم نمیدونستم جویدنی هستش بعد خوندن نحوه مصرفشو فهمیدم 

و متاسفانه من اصلا مزشو دوست ندارم حالم بد میشه میخورم 

میخوام ببینم میشه قورتش داد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر منظورت از «باید بجویم؟» این است که قرص فوکوس پلاس را باید به‌صورت جویدنی مصرف کرد یا نه، پاسخ به نوع محصول بستگی دارد.

---

فوکوس پلاس کودکان (جویدنی – chewable)

قرص جویدنی کودکان "فوکوس پلاس کیدز" (EuRho Vital) واقعاً باید جویده شود. این قرص‌ها با طعم توت‌فرنگی ساخته شده‌اند تا برای کودکان خوشایند باشد و راحت‌تر مصرف شود .

نحوه مصرف:

کودکان ۴ تا ۱۲ سال: روزانه ۱ قرص پس از غذا، جویده شود .

نوجوانان و بزرگسالان: روزانه ۲ قرص پس از غذا، به‌صورت جویدنی میل کنند .

---

فوکوس پلاس بزرگسالان (الزاماً جویدنی نیست)

اگر منظور تو مکمل‌هایی مانند Qunol Brain Health Focus Plus است، این قرص‌ها جویدنی نیستند و باید بلعیده شوند با غذا یا پس از غذا. آنها جویده نمی‌شوند و نباید جویده شوند .

---

جمع‌بندی جدول‌وار

نوع محصولباید جویده شود؟نحوه مصرف پیشنهاد شده

فوکوس پلاس کیدز (قرص جویدنی)آری — حتماً باید جویده شودکودکان: ۱ قرص؛ نوجوان/بزرگسال: ۲ قرص پس از غذا

فوکوس پلاس بزرگسالان (مثلاً Qunol)خیر — بلعیده شود۲ قرص روزانه، همراه یا پس از غذا

---

نکته مهم نهایی

قبل از هر نوع مصرف، حتماً بر اساس دستور داخل جعبه یا تجویز پزشک یا داروساز عمل کن. در صورتی که بسته‌بندی یا بروشور محصول رو داری، بررسی دقیق کن که آیا در توضیحات نوشته «جویدنی» یا صرفاً «بلعیدنی».

می‌تونی بگی دقیقاً بسته‌ای که داری، بزرگ‌سال یا مخصوص بچه‌اس؟ اگر برند یا ترکیب رو بگی، می‌تونم راهنمایی دقیق‌تری برات انجام بدم!