2777
2789
پیامش رو یبار ساعت 12 شب بهش داده بود که سلام خوابی یا بیدار...بقیشو نفهمیدم پاک میکنه پیامارو

با مشاور خودت صحبت کن شاید بتونه راهنمایت کنن...طلاق که نمیخوای بگیری  

😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😍😍😍❤❤❤❤❤ نهه تمبونه مال ننه ممده 😂😂😆😆❤❤ من پاچه حرومه ممد نمیکنم

پ لخت ممدو میخای چیکار تمبون گل گلی تنش نکنی فایده نداره 🤣🤣🤣🤣

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتابچه دارم😢

مامان منم 15 سال تحمل کرد خیانت بابام رو آخرش با یه نقشه کاری کردیم که بابام خودش با زبون خودش به اون زنه فحش بد داد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

هیچی اون روز از ناهار درست کردن راحت میشم  

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
با مشاور خودت صحبت کن شاید بتونه راهنمایت کنن...طلاق که نمیخوای بگیری  

خیلی بهش میگفتم بریم مشاوره اهمیت نمیده اصلا...طلاق که آرزومه فقط بچه هارونمیدونم چکارکنم

حس خفگی بهم دست داد...

تادوسال پیش ازخودمون طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی میکردیم مامانش آسایش برامون نذاشته بود برلج من باجاریام پایه میشد هرروزدعوتشون میکرد وقتی میرفتم پایین باید اول خودمو برای جواب دادن بهطعنه هاشون آماده کنم آخرش باکلی عقده میرفتم بالا

پ لخت ممدو میخای چیکار تمبون گل گلی تنش نکنی فایده نداره 🤣🤣🤣🤣

واااای عاااااشقتممم😂😂😂❤❤❤❤😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
خیلی بهش میگفتم بریم مشاوره اهمیت نمیده اصلا...طلاق که آرزومه فقط بچه هارونمیدونم چکارکنم

وای که ما زنا به بچه وابتگی داریم اصلا حرفشو زدی طلاق میگیریاینا ببینی در مورد بچه ها چی میگه میتونی بچه ها رو خودت تمکین کنی یا نه