2777
2789
عنوان

دنبال کار ادمین پاسخگویی ام

69 بازدید | 7 پست

سلام من دنبال کار هستم ی کار مثل ادمین پاسخگویی به دایرکت واقعا به این کار نیاز دارم متأسفانه مهارت خاصی هم ندارم اونقدری هم زمان ندارم تا ادیت کردن یاد بگیرم فقط میتونم هماهنگی ها و پاسخگویی رو انجام بدم اگر کسی میشناسید که نیاز به ادمین پاسخگویی داره حتما بهم بگید چون واقعا به پولش نیاز دارم لطفا کمک کنید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسمخیلیا میگن کلاه بردایه بعضیاش

به نظرم بهتره بری آزمون استخدامي های فراگیری ثبت نام کنی که توی سایت های سنجش هم هست

سایت هرمس هم میتونی بری مدرک های icdl و اینا بگیری به صورت آنلاین برگزار میشه امتحانش

بگرد تو این سایت استخدامی ها بلکه فرجی حاصل بشه

انشاءالله که بعدا بیای بگی کار گیرم اومد برای منم پفک بخری

خالی تر از یک بیشه

اونایی که هزینه ثبت نام میگیرن الکیه 

من دوستم فروشگاه لباس دارن ادمین برای پاسخگویی استخدام میکنن ولی هزینه ثبت نام نمیگیرن اصلا 

فقط باید بیشتر روز آنلاین باشی ک بتونی جوب مشتری هارو بدی و یه خورده آشنایی اولیه با ادمینی داشته باشی 

به اینایی ک برا استخدام پول میگیرن اصلا اعتماد نکنین

اونایی که هزینه ثبت نام میگیرن الکیه من دوستم فروشگاه لباس دارن ادمین برای پاسخگویی استخدام میکنن ول ...

خیلی ممنونم❤️

میشه منو به دوستت معرفی کنی برای این کار؟

من سابقه ندارم اما تو روز ۴ساعت میتونم انلاین شم