2777
2789
عنوان

کیا طبقه بالای مادرشوهرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 131 پست
منم طبقه ی بالا خونه ی مادر شوهرمم  مگه یکی دو تا بدبختی داره . اگه مهمون واسشون بیاد زنگ ...

یانیا میترسم واقعا. کسی نیستم ک بتونم تحمل کنم... واقعا تو خونه پدری خیلی لوسم کردن... نمیتونم بی احترامی و نا امن بودن توخونه خودمو تجربه کنم

اس ام ان
سنم کمه متاسفانه... اونا هم حدو حدود ندارن ... البته شوهرم طرف منه ولی اونا ازینایین ک میگن حتی مورچ ...

بابا سنت كمه نامزد بمون تا خونه جدا بگيره

نكنيد تروخدا ،بشين درستو بخون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخدا صدا واضح میاد ولی خودش نمیدونه که من صداش رو مبشنوم.. تا حالا هم اصلا به روش نیاوردم😔😔

من یکی چیزی بگه بشنوم سریییع از چشمم میفته نمیتونم تحملش کنم عین قبل

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
یعنی چی خب خونه واسه خودشون خریدن 

نمی‌دونم... میگن پسرمون نباید ازمون دور باشه... تازه میگفتن باید تو ی سفره بخوریم فقط حق خواب داری... منم کفتم باشه پس من فقط تخت خواب جهاز میارم... بی احترامی شد ولی دیگ چنین چیزی نگفت خخ

اس ام ان

من مادر شوهرم خودش نزدیک مادر شوهرش  زندگی کرده جوونیاش و به شدت معتقده دوری و دوستی حتی یکی از جاریام برای اینکه خونه بزرکتر و. حسابی تر داشته باشه پیشنهاد داد بره باهاشون مادر شوهرم قبول نکرد گفت مادر شوهر فرشته هم که باشه بازم مادر شوهره 

اگه مامان خودت بهت بگه مثل خرس شدی انقدر نلمبون بهت بر نمیخوره 

اما اگه مادر شوهرت بگه تپلی خیلی بهت میاد بهت بر میخوره 

اینه که خودشون برای عروساشون دور ترین نقطه ممکن خونه اجاره کردن 😁

سنم کمه متاسفانه... اونا هم حدو حدود ندارن ... البته شوهرم طرف منه ولی اونا ازینایین ک میگن حتی مورچ ...

منم سنم کمه..نمیتونم تو خونه راحت بگردم یا پیش شوهرم باشم..

بدون در زدن میاد داخل

به چه بهونه ای باز نکردی یکم راه و روش یادمون بده🤣

یبار اومد باز نکردم . بعد که رف پایین  یه ربع بعدش زنگ زدم گفتم ببخشید حمام بودم .  . یبار دیگم خواب بودم  بعد در زد از در زدنش بیدار شدم ولی وا نکردم . رف پایین . بعدا زنگ زدم گفتم خواب بودم . اخه دلم نمیخاد همینجوری بیاد . دوس دارم خونه ام مرتب باشه . چیزی ولو نباشه . بعد الان دیگ زنگ میزنه . منم یه ربع وقت دارم مرتب کنم

واى سعى كن نري اگرم رفتي خيلي كنترل شده و با ملاحظه بر خونشون از اول كم برو و تو جمعاشون زياد نرو ك ...

وای اره... خودمم دارم به همین فکر میکنم... باید از اول سرسنگین بود... جنگ اول ب ز صلح اخر

اس ام ان
 یانیا میترسم واقعا. کسی نیستم ک بتونم تحمل کنم... واقعا تو خونه پدری خیلی لوسم کردن... نمیتونم ...

به نظر من اگر بتونی خونه ی جدا بگیری خیلی بهتره حرمت ها حفظ میشه و عزیز تر هستی .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

ببین اگه ازین اخلاقای بی اجازه امدن دارن درو همیشه قفل کن

ولی زندگی باهاش سخت نیس خیلی سیاست میخادخیلی .. من خودم حریمم رو مشخص کردم و باهشون با احترام رفت وامد میکنم یعنی رودربایستی انداختم باهاشون ولی مهمونی یا کسی بیاد موقعیت باشه میرم نباشه نمیرم.عادتشون نده که کسی اومد تو هم  بدو بدو بری پایین پیششون

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

منم 5 سال طبقه بالام

از اول مستقل باش اگه خودشون متوجه نشدن رفت و آمداتو بهشون نگو از اولم لازم نیس تند تند بری خونشون اصلا رو نده ک زیاد بیان

من بدبخت تا ی سال  نیم هرروز خدا ناهارو شام اونجا بودم 6 تا هم دختر داره هرکدومشون بیان منم باید برم 

تازه مهمونی هم میگیرن یا زنانه یا مردانه یکیشون خونه منه

اگه راه داره نرو اونجا از اول

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
نمی‌دونم... میگن پسرمون نباید ازمون دور باشه... تازه میگفتن باید تو ی سفره بخوریم فقط حق خواب داری.. ...

اوه چقدر پر توقع از حالا سفت نگیری سفت میخوری اصلا رو نده اگه میتونی بگو میخوام جدا باشم تلاشتو بکن بلکه یه جایی جدا باشی اگه خیلی اذیت کن باشن اجاره بدی بهتر از این وضعه

من یکی چیزی بگه بشنوم سریییع از چشمم میفته نمیتونم تحملش کنم عین قبل

منم خیلی ازش ناراحت میشم حتی تا چند روز پایین هم نمیرم..

ولی دیگه چیکارکنم مجبورم بسازم..

البته شوهرمم از مشکلامون خبر داره تا دو سه ماه دیگه انتقالی میگیره بریم یه شهر دیگه