2777
2789
عنوان

رشته معماری یا گرافیک کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست
نه پیام نور نیستماره با دیپلم فنی هم میشه خوند

چقدر خوب 

ممنونم ازتون 😍فقط یه سوال دیگه ببخشید واقعا دانشکاهتون دولتی هست؟

من دانشگاهی که می‌خوام برم آزاد هست رشته های هنری هست روانشناسی هم داره یعنی میتونم برم ؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان داخل شرکت کار میکنین؟از چه لحاظ ذهن ارومتری دارن؟ من معماری نمبخوام برم معماری داخلی و طراحی دک ...

هم داخل شرکت هم فریلنس و همه جوره.

اصلاحیه و حساسیت خیلی برای من مخصوصا گرافیست ها هست و باید هندل کنیم گاهی اوقات ۵ تا پروژه رو با افراد مختلف توی یه روز .

مشکلات بیشتر توی گرافیست‌ها افراد با آگاهی کم از دانش و تجربه هست که بیشتر ماها سرو کله زدن داریم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب ممنونم ازتون 😍فقط یه سوال دیگه ببخشید واقعا دانشکاهتون دولتی هست؟من دانشگاهی که می‌خوام بر ...

ازادم روانشناسی داره 

اما قبل رفتنش قشنگ تحقیق کن چون یجوریه حتما باید ارشد بگیری تا پروانه کار بهت بدن، کارگاه داره و یکم مسیرش طولانیه

اما همه دانشگاه ها دارن رشتشو چه پیام چه ازاد چه دولتی

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
هم داخل شرکت هم فریلنس و همه جوره.اصلاحیه و حساسیت خیلی برای من مخصوصا گرافیست ها هست و باید هندل کن ...

شما دوره رفتین با دانشگاه درس خوندین؟

من در هر صورت علاقه دارم به معماری داخلی 

اگه گرافیک بخونم کار میکنم تا پول جمع کنم دوره معماری داخلی برم مشکلم اینجاست میترسم و نمی‌دونم چجوری باید تو دانشگاه باشم 

ازون طرف علاقه به طراحی پوستر و کارت ویزیت و طراحی لوگو دارم 

می‌شینم پشت فتوشاپ حالم خوب میشه 

ازادم روانشناسی داره اما قبل رفتنش قشنگ تحقیق کن چون یجوریه حتما باید ارشد بگیری تا پروانه کار بهت ب ...

وای ممنون که گفتی چون می‌خوام تا کارشناسی بخونم فقط بعدش برم کار پیدا کنم

یعنی تا ارشد نگیرم نمیتونم جایی کارکنم؟

ببخشید  مددکاری هم جزو مددکاری بیمارستان هست ؟

وای ممنون که گفتی چون می‌خوام تا کارشناسی بخونم فقط بعدش برم کار پیدا کنمیعنی تا ارشد نگیرم نمیتونم ...

میتونی ازمون استخدامی بهزیستی یا فرهنگیان بدی اگر قبول شدی کار کنی

اما به عنوان روانشناس توی مطب و بیمارستان نه اجازه کار نداری

ممدکاری رشته جدا هم داره اما با مدرک روان هم میشه تو این حیطه کار کرد 

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
شما دوره رفتین با دانشگاه درس خوندین؟من در هر صورت علاقه دارم به معماری داخلی اگه گرافیک بخونم کار م ...

خب میتونید شما اولا کمکی نیاز داشتید در خدمت شما هستم بپرسید.

دانشگاه نرم افزار خوندم و بدون هیچ دوره ای فول شدم با تمرین مداوم توی دنیای دیزاین و گرافیک .

خیلی طووول کشید و به جایگاه خوبی رسیدم .

با ادم های بزرگی حتی توی سطح بین المللی کار کردم و ارتباط بالایی دارم.خیلی کمکم کرد مطرح بشم.شما هم میتونید موفق بشید چرا که نه چه توی گرافیک چه توی دیزاین و معماری داخلی.

اگر مایل بودید آیدی بدم سوالی داشتید بپرسید گمراه نشید .

به خیلی ها کمک کردم آموزش دادم توی سطح حرفه ای شماهم همراهی میکنم اشتباه تصیمیی نگرید

به عنوان کسی که هم هنرستان معماری داخلی خونده هم دارم همینو دانشگاه ادامه میدم باید بگم که فقط از دور قشنگه برای بقیه ... و در واقعیت اصلا شبیه پست های اینستاگرام و فیلم و رمان نیست به شدت سخت و سنگینه 

میتونی ازمون استخدامی بهزیستی یا فرهنگیان بدی اگر قبول شدی کار کنیاما به عنوان روانشناس توی مطب و بی ...

آها یعنی تا ارشد نگیرم نمیتونم جایی کار کنم 

ممنونم ازتون براتون آیت الکرسی مبخونم ممنونم برام وقت گذاشتین امیدوارم موفق باشین 

خب میتونید شما اولا کمکی نیاز داشتید در خدمت شما هستم بپرسید.دانشگاه نرم افزار خوندم و بدون هیچ دوره ...

خب هزینه مشاوره چقدر میشه ؟

به عنوان کسی که هم هنرستان معماری داخلی خونده هم دارم همینو دانشگاه ادامه میدم باید بگم که فقط از دو ...

وای 

جدی میشه راجبش بگی؟خیلی علاقه دارم 

آزاد می‌خونین با دولتی ؟ الان معماری داخلی می‌خونین؟ باید ماکت درست کرد ؟با برنامه هم کار میکنین؟

بخدا من هنرستان بودم ناراحت بودم چرا این رشته رو انتخاب نکردم هرشب هرشب گریه میکردم ناراحت بودم خودزنی میکردم که بهش برسم و نشد الان می‌خوام عاقلانه تصمیم بگیرم