2777
2789
عنوان

کیا طبقه بالای مادرشوهرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 131 پست
بستگی داره به خانواده شوهرت چه جوری باشن و میزان درک و شعورشون 

صفر باشه چیکار کنیییییم. اگ انتظار داشته باشه تو خونه خودت باحیا بگردی و یهو درو روشون واکردی حتی با تاااپ شلوارک نباشیییی 

اس ام ان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم طبقه بالام... جلوم همیشه قربون صدقه میره.. وقتی میرم بالا میبینم صداش میاد چه حرفایی که نمیزنه ...

چی میگه؟؟؟به روش نمیاری؟؟واضح صدا میاد؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من .مشکلی ندارم البته آپارتمانیم کاری به کار هم نداریم  مثل بقیه واحدا انگار همسایه ایم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اره خوب نیست ولی خیلی بهتر از اجاره نشینی اونم تو این اوضاع گرونیه اگه شوهرت داره بگو حتما بخره ولی ...

اونا بخاطر ما خونع دوطبقه خریدن... میتونستن جای دیگه بخرن... از بیشعوریه 

اس ام ان
صفر باشه چیکار کنیییییم. اگ انتظار داشته باشه تو خونه خودت باحیا بگردی و یهو درو روشون واکردی حتی با ...

من از اینجاش خیلییی میترسم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

منم طبقه ی بالا خونه ی مادر شوهرمم 

مگه یکی دو تا بدبختی داره .

اگه مهمون واسشون بیاد زنگ رو زنگـبیا پایین دارن سراغت رو میگیرن .اگه خونه تکونی داشته باشه بیا پایین کمک بده .اگه بره مسافرت واسه پسرشون باید غذا درست کنم که گرسنه نمونه .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
حتما خونه ي جدا بگير و نرو  حرمتها از بين ميره البته اگه سنت كم نيس

سنم کمه متاسفانه... اونا هم حدو حدود ندارن ... البته شوهرم طرف منه ولی اونا ازینایین ک میگن حتی مورچه خانم هم اومد خونمون باید بیای پایین

اس ام ان
من اون اولا مادرشوهرم راهشو میکشید می اومد بالا. منم چن بار درو باز نکردم روش . حالا دیگ زنگ میزنه م ...

به چه بهونه ای باز نکردی یکم راه و روش یادمون بده🤣