2777
2789
عنوان

کیا طبقه بالای مادرشوهرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 131 پست
من . خییلی هم سخت نیست قابل تحمله مادرشوهرم سرش به کار خودشه بیشتر شوهرم رو نمیده بهشون اونام نمیتون ...

تو همون بهشته ک میگن زندگی میکنییییی از مماغت نیاد پایین ان شاء الله خوشبخ شییی

اس ام ان
من نمیتونم واقعاا گزارش اومدن رفتن بدم. چیکارکنم بنظرتون؟

ماهم تو یه خونه ایم اوایل مادرشوهرم هرجا میرفت ب من میگفت میرفت که مثلا منم یاد بگیرم دید ن نشد هی میگفت نکران میشم میام میبینم درو باز نمیکنی وقتی میری بیرون ب من بگو.من بازم نگفتم.چه معنی داره ب شوهرمونم بگیم ب تو آغا بالاسر هم😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا این زنای بیچاره که میان از شوهراشون میگن تو نی نی سایت انقدر دلم میسوزه و زورم میاد که چرا کسی که انقدر بی لیاقته باید شوهره فرشته مثل داداشم گیرش بیاد که هر کاری واسش میکنه

ماهم تو یه خونه ایم اوایل مادرشوهرم هرجا میرفت ب من میگفت میرفت که مثلا منم یاد بگیرم دید ن نشد هی م ...

خوشبحالت. شوهرت چیزی نگفت؟ ک بگو بهش چیزی ازت کم نمیشه و باید بگی و... اگ شوهرم بگه من چیکارکنم؟

اس ام ان
مرحله بعدی ان شاء الله

فقط سعی کن از اول خیلی خونشون رفتی کار نکن تا برات تبدیل به وظیفه نشه تا اگه یه وقتم کمکش کردی ازت تشکر کنه 

زیاد هم درباره زندگیت بهشون توضیح نده  مثلا اگه خدای نکرده از دست شوهرت ناراحت بودی یا قهر بودی نذار متوجه بشن

موفق باشی عزیزم   

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
بخدا این زنای بیچاره که میان از شوهراشون میگن تو نی نی سایت انقدر دلم میسوزه و زورم میاد که چرا کسی ...

هروقت ی پسر ماه باشه ی زن ... گیرش میاد ک همه چی رو بهم بزنه.... هروقت ی دختر بالیاقت با اون پسر ماه ازدواج کنه هم خواهر شوهری مادرشوهری چیزی این وسط هست... دیده شما خیلی خوبین سو استفاده کرده بخدا

اس ام ان
فقط سعی کن از اول خیلی خونشون رفتی کار نکن تا برات تبدیل به وظیفه نشه تا اگه یه وقتم کمکش کردی ازت ت ...

اهان... کار ک کلا نمیکنم... سعی میکنم ظرفاروشستم بقیه چیزا باخودش باشه... یا اگ نپتون کشیدم کاری نمیکنم دیکه... ولی خب بعضی اوقات انتظارات خیلی بالا میره

اس ام ان
فقط رفت و آمدا رو به همسرت بگو ولاغير

میشه بگی اگرشوهرت گفت باید ب مامانم بگی چیکار میکنی؟ یهو اگ گفت ن ب مامانم بگو میری بیرون من خوشم نمیاد چطور برخورد کنم با شوهرم و بگم خوشم نمیاد که ناراحت نشه؟

اس ام ان
تو همون بهشته ک میگن زندگی میکنییییی از مماغت نیاد پایین ان شاء الله خوشبخ شییی

واقعا ؟تا  حالا اینجوری به زندگیم نگاه نکرده بودم مرسی از دلگرمیت 😉

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خوشبحالت. شوهرت چیزی نگفت؟ ک بگو بهش چیزی ازت کم نمیشه و باید بگی و... اگ شوهرم بگه من چیکارکنم؟

نه آخه هرجا برم صد در صد ب خودش میگم نود و نه درصد خودش میبره گزارششم میده