من نمیتونم واقعاا گزارش اومدن رفتن بدم. چیکارکنم بنظرتون؟
ماهم تو یه خونه ایم اوایل مادرشوهرم هرجا میرفت ب من میگفت میرفت که مثلا منم یاد بگیرم دید ن نشد هی میگفت نکران میشم میام میبینم درو باز نمیکنی وقتی میری بیرون ب من بگو.من بازم نگفتم.چه معنی داره ب شوهرمونم بگیم ب تو آغا بالاسر هم😡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا این زنای بیچاره که میان از شوهراشون میگن تو نی نی سایت انقدر دلم میسوزه و زورم میاد که چرا کسی که انقدر بی لیاقته باید شوهره فرشته مثل داداشم گیرش بیاد که هر کاری واسش میکنه
بخدا این زنای بیچاره که میان از شوهراشون میگن تو نی نی سایت انقدر دلم میسوزه و زورم میاد که چرا کسی ...
هروقت ی پسر ماه باشه ی زن ... گیرش میاد ک همه چی رو بهم بزنه.... هروقت ی دختر بالیاقت با اون پسر ماه ازدواج کنه هم خواهر شوهری مادرشوهری چیزی این وسط هست... دیده شما خیلی خوبین سو استفاده کرده بخدا
میشه بگی اگرشوهرت گفت باید ب مامانم بگی چیکار میکنی؟ یهو اگ گفت ن ب مامانم بگو میری بیرون من خوشم نمیاد چطور برخورد کنم با شوهرم و بگم خوشم نمیاد که ناراحت نشه؟