2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 170 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعاله برااون چون وقتی اولین شکایت میکنی حتما باید سامانه ات فعال باشه پیامک برات بیاد

پس فردا میرم ولی نفقه چیزی نیس میدونم میتونه راحت بده ولی اگه مهریه بود بهش فشار می اومد

من درسته اشتباهاتی داشتم ولی خواستم درست کنم بخاطر بچه گفتم بیا حرف بزنیم گفتم بچه پدر ومادر میخواد ...

دیگه حتما جون به لب شده... خودت خراب کردی هم تهدید به اجرای مهریه کردی هم خونه رو ترک کردی

شماکه میدونی بچه پدر نیاز داره چرا پاشدی رفتی خونه بابات؟

فعلا هم دست نگه دار بذار تو حال خودش باشه، بچه رو بده بهش بذار سختی شو بفهمه، موقع دادگاه و مشاوره باه حلش کنید برید سرخونه زندگی تون

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خونوادم میدادن این مدت اون با اینکپول براش مهم نبود رفته رمز کارت یارانه ها عوض کرده که نتونم برداشت ...

مردا اینجورین،یهو میزنن به سیم آخر

اگ. دوست داری خراب نشه ،مهریه رو اجرا نذار

جلسه دادگاهتو برو و بگو نمیخوام جدا شم ببینم چی میشه

اگ دیدی واقعا جدیه،جلسه بعدی بگو اگه میخواد جدا شه باید حق و حقوقم رو بده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁