2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 170 پست
مردا اینجورین،یهو میزنن به سیم آخراگ. دوست داری خراب نشه ،مهریه رو اجرا نذارجلسه دادگاهتو برو و بگو ...

گفتم بذارم اجرا حساب هاشو مسدود کنن نتونه قسط هاشو بده یا اینک نفقه رو بذارم اجرا چون هیچ خرجی نفرستاد این مدت واس بچش رمز کارت رو هم عوض کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ایندفه برگشتی دیگ قهرنکن باشه ؟ چون همون مشاوره نمی گذاره کارتون به اسونی به طلاق برسه حتما برو ...

اون نمیاد دادگاه اصلا روش نمیشه روبه رو بشه میشناسمش حتی واس مشاوره هم نمیاد

دلم نمیاد بچه دوماهه رو بدم اونم میده دست خواهرا و مادرش

بذار هرکاری که میخواد بکنه، هم مادر و خواهرش از کار و زندگی میوفتن هم خودش، باعث میشه زودتر بیاد دنبالت.

سرچی دعواکردی؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خودش چن بار گفتم بچه رو بده حالا اگه دادم و تونستن از پسش بربیان چی

نمیدونم تو روشون شناخت داری ببین چجور آدمین مادرشوهرت وزه و دست و پا دار باشه،خواهرشوهرت مجرد و بی بچه باشه آره شاید بربیان ولی اگه ددری باشن و بی حوصله برای بچه، خب نمیتونن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بعدم میگم اگه خوب به بچه نرسن چی اگه بچه رو اذیت کنن چی

دیگه شمر که نیستن بچه اونام هست

نمیدونم تو روشون شناخت داری ببین چجور آدمین مادرشوهرت وزه و دست و پا دار باشه،خواهرشوهرت مجرد و بی ب ...

یه خواهر مجرد سن بالا داره یه خواهر داره که قهر کرده اومده خونه ی ما الان یه سال نشسته داره سوسه میاد مادرش هم هنوز جا داره نمیدونم ولی از پسش بر بیان یانه

دیگه شمر که نیستن بچه اونام هست

اگه دیگه پس ندادن چی چون بخوام منتظر رای دادگاه باشم زمان بره الان یه ۲۵ روز دیگه اولین جلسه مون هس تو جلسه ی اولم تعیین تکلیف نمیکنن که بچه رو سریع بیارم

یه خواهر مجرد سن بالا داره یه خواهر داره که قهر کرده اومده خونه ی ما الان یه سال نشسته داره سوسه میا ...

باهاشون زندگی میکنی؟ کاش جدا بودین ازشون...

نمیدونم واقعا این خواهرشوهرای قهر کرده خیلی سمن، فکراتو کن ببین اگه از پسش برنمیان بده بذار بیلد دنبالت.

برای مهریه هم تا دادگاه صبر کن