2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 170 پست
چیزی بنام نداره ولی خواستم حساب هاشو مسدود کنم که نتونه حقوق برداشت کنه و اقساط بده

چی بگم شما فکرانو بکن شوهرت که اگر شعور داشت میگفت این تازه زایمان کرده بچه تازه دنیا اومده رو جدا نمیکرد ازتون خدا کمکت کنه اگر قصد زندگی داری سرلج نندازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه پیش منه

خوب خدا رو شکر ولش کن بزار با درخواست اون پیش بره حقوق داره مجبور میشه نفقه معوقه رو بده اون موقع درخواست اجرت المثل هم بده شاید تا اون موقع از خر شیطون پیاده شد با احترام برگشتی سر زندگیت ،شوهرت خیلی ادم بدیه؟

اولا که اشتباهومیکنی سر هرچیزی ومسئلهدای میای قهر یگم خودتوکنترل کن توکه انقدر از طلاق میترسی قصدت جدایی نیست قخراومونت چیه اونم هرسال.دوما چرا خونتو جدانمیکنی الان رفنی قهر بهونتو بذار سرهمین تا بالاخره خداروچه ویدی جدا کرد.بگو من خونه مستقل میخوام اعصاب وروانم آسوده نیست.خلقم تنگه.

بعدم یه چیزی میگم ومیای روحرفم.ماهاکه اهل قهر نبودیمو جون به لب شدمو باهزارررردلیل قانع کننده وبزرگ رفتم قهر وبرگشتم عبرت نشد براش زبونشم درازترشد تازه دست سنگین با واسطه وکلی بروبیا اومدن ورفتن تابرگشتم تهش همون آش وهمون کاسه توگه میخوای خودت برگردیو هزارتاااا منت و حرفمتغییر رفتار واخلاقشم باید تحمل کنی اون داده گربه رودم حجله میکشه.مطمئن باش بااین اوصاف برگردی زندکیت جهنمه بی تعارف لااقل نذار فکر کنه آویزونشی.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
اولا که اشتباهومیکنی سر هرچیزی ومسئلهدای میای قهر یگم خودتوکنترل کن توکه انقدر از طلاق میترسی قصدت ج ...

انوقت الان کی گفته من میخوام همینجوری برگردم؟من میخوام شکایتش کنم مهریه رو بذارم اجرا

خوب خدا رو شکر ولش کن بزار با درخواست اون پیش بره حقوق داره مجبور میشه نفقه معوقه رو بده اون موقع در ...

ن من فردا میرم مهریه رو میذارم اجرا

بد نبود نه خسیس بود نه دست بزن داشت نه شکاک هوامو هم داشت کوچیکترین بی احترامی همندیدم ولی سر پیامی که دیدم تو گوشیش بحثمون شد گفتم منو برسون قسمخورد که خودش نفرستاده گف پرینت میگیرم گفتم قبول نیس منو برسون خونه ی بابام تا رسوند خونه ی پدرم وهمه فهمیدن ماجرا رو کلا بعد اون یه ادم دیگه. شد درخواست طلاق داده وکیل گرف یارانه هارو قط کرد نذاشت وسایل و لباس هاموبرام بفرستن