2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 170 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نا امیدم چن وقت اخر بدترین ورژن رو از خودش نشون داده جوری که شک کردم این همون ادمی که باهاش زن ...

ببین شما سر بحثتون خردش کردی کوتاه نیمدی اصرار کرده نری خونه پدرت ولی لجبازی کردی رفتی ونهایتا خانوادها فهمیدن یجوری غرورشو حفظ نکردی بلکه لگدم کردی ،پس حق بده اونم این رفتارو بکنه،الان اگه میشد فقط شما دوتا باهم حرف بزنید خیلی خوب بود

ببین شما سر بحثتون خردش کردی کوتاه نیمدی اصرار کرده نری خونه پدرت ولی لجبازی کردی رفتی ونهایتا خانوا ...

اره تو خونه بودیم گف من چجوری. تورو برسونم گفتم لازم نکرده بیای داخل دمدر بذار برو بعد که اورد زنگ زدم پدرم گفتم بیا دم در وقتی اومد جلو شوهرم بهش گفتم این دست از کاراش برنمیداره شوهرم سریع رف دیگه بعدم زنگ زدم خونوادش گفتم

من خودم تو این شرایطم و اسی هم در جریان هست میتونه با یه شماره که بلاکش نکرده باهاش صحبت کنه یا میتو ...

من همینو بهش گفتم خودش گفت باید حودش بیاد دنبالم تازه من گفتم وسایلات جمع کن بگو پدرت برسونه خونتون گفت نه نمیدونم خودشم بنده خدا نمیدونه چیکار کنه دوست داره بیاد دنبالش این اقا هم از این لجباز مغرور تهش هستا

اره تو خونه بودیم گف من چجوری. تورو برسونم گفتم لازم نکرده بیای داخل دمدر بذار برو بعد که اورد زنگ ز ...

اگ اینوفه کارت درست شد واقعا باید رفتارات دست کنی نباید هی قهر کنی عزیزم بحث رو به کسی دیگ بگی یا جلو بقیه شوهرتو تحقیر کنی دادگاه طلاق کلی برو بیا داره اگ میدونی شوهرت کجاست وسایلات جمع کن برگرد سرخونه زندگیت ولی دفه دیگ نیا بیرون از خونه ات براهر بحث کوچیک بزرگی

اون سری یه ماه ونیم بعد پدر وعموش ویکی از بزرگان سید رو فرستاد

چون اینسری میگی تقاضا داده نمیاددنبالت گلم من که گفتم تقاضای نفقه کن چون اونم رفته شکایت تو کرده اگرم نمیخوای کاری کنی صبر کن دی دادگاه داری برو ولی همون دادگاه ازت میپرسه اگ پول نداده چرا نیامدی شکایت دادخواست بنویسی اگ شکایت نکرده بود باز شابد یکی میفرستاد الان احتمالش صفره بیاد دنبالت چون میگی وکیل گرفته تقاضا داده

چون اینسری میگی تقاضا داده نمیاددنبالت گلم من که گفتم تقاضای نفقه کن چون اونم رفته شکایت تو کرده اگر ...

نمیدونم بفکر اینم برم فردا بذارم اجرا ولی خواستم مهریه رو بذارم که حساب هاشو مسدود کنن نفقه چیزی نیس و بهش فشارم نمیاد فوقش میده نفقه رو