2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 170 پست
چون اینسری میگی تقاضا داده نمیاددنبالت گلم من که گفتم تقاضای نفقه کن چون اونم رفته شکایت تو کرده اگر ...

مادر شوهرم شنیدم گفته طلاق چیه میخواس بترسونتش این خودش سوسه میاد بعد اینطور میگه

نمیدونم بفکر اینم برم فردا بذارم اجرا ولی خواستم مهریه رو بذارم که حساب هاشو مسدود کنن نفقه چیزی نیس ...

چرا نفقه میبرنش اتاق مشاوره همون مشاور مرد میگ چرا پول بهش ندادی باز خواستش میکنن حتی اگ قبل هم پولت نداده ازش میگیرن فردا شما برو دادخواست نفقه برا خودتو بچه ات بنویس مدارکت همه چی از سند ازدواج تا شناسنامه خودتو بچه ات کارت ملیت ببر همرات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرم شنیدم گفته طلاق چیه میخواس بترسونتش این خودش سوسه میاد بعد اینطور میگه

اگ من جات بودم فردا میرفتم دادخواست نفقه میکردم برو به نفعت هست چون اونم رفته وکیل گرفته شکابتت کرده اگ اون شکابت نمبکرد نمیگفتم بری ولی الان برو مطمین باش مثل سگ میترسه

چرا نفقه میبرنش اتاق مشاوره همون مشاور مرد میگ چرا پول بهش ندادی باز خواستش میکنن حتی اگ قبل هم پول ...

چند وقت بعد ابلاغیه میره ولی نفقه به درد نمیخوره راحت میده حساب هاش هم مسدود نمیکنن باید مسدودشون کنم که نتونه اقساطی که داره رو بده ونتونس هم حقوقشو برداشت کنه

چند وقت بعد ابلاغیه میره ولی نفقه به درد نمیخوره راحت میده حساب هاش هم مسدود نمیکنن باید مسدودشون کن ...

وقتی ثبت بشه همون رور پیامک میره رو گوشیش الان اون بدرد تو نمیخوره بعدا میتونی مهریه بگذاری قدم اول دادخواست نفقه براخودت بچه ات بنویس

اگ من جات بودم فردا میرفتم دادخواست نفقه میکردم برو به نفعت هست چون اونم رفته وکیل گرفته شکابتت کرده ...

فردا میرم احتمالا بذارم اجرا کی متوجه میشه پیام میره براش از سامانه ثنا یا ابلاغیه

به همون که دادخواست داره تنظیم میکنه قشنگ توضیح بده که مارو اورده خونه بابام دوماه هیچ خرجی نداده منو بلاک کرده الان خرج بچه بامنه بگو رفته رمز عوض کرده حتی یارانه ام هم دیگ نمیتونم خرج خودم کنم همه چی بگو

اگ من جات بودم فردا میرفتم دادخواست نفقه میکردم برو به نفعت هست چون اونم رفته وکیل گرفته شکابتت کرده ...

اون اینطوری نبود نمیدونم دیگه اون همه اخلاقای خوبش داشت فیلم بازی میکرده یا چی اخه ادم یه روز تغییر نمیکنه خیلی هوامو داشت برام چیزی کم نذاشته بود هرجا میگفتم میبردم ن دست بلند میکرد نه بی احترامی میکرد واسه همینه که تعجب کردم از این کارای الانش

دفتر پیشخوان یا محضری که عقد کردیم؟یه وکیل گف برو محضری که عقد کردین

اول باید بری همینا که عریضه مینویسن بعد میبری دفتر پیشخوان یه مبلغی میگیره تو سیستم دادگاه ثبت میشه پیامکش فوری میره گوشی شوهرت