2777
2789
عنوان

باردارم شوهرمم خونه نیست طبقه بالایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم لوله ای چیزی ترکیده سرامیکی چیزی کنده شده .وسایل و جمع کردن خونه خالیه صدا پیچیده بعضی مردا حرف زدن معمولیشون هم مثل داد زدنه.فکر بد نکن .بعدم تو خونت جداست در هم قفله از هیچی نترس عزیزم

پس صدای هوار چی بود دیگ بله اون هم در حد ساختمان سازی صدا داشت کوبیدن آهن روی سقف خونه ما ....

حتما طرف غر میزد با خانومش دعوا میکرد

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

شایدم لوله ای چیزی ترکیده سرامیکی چیزی کنده شده .وسایل و جمع کردن خونه خالیه صدا پیچیده بعضی مردا ح ...

کامل قفل کردم درب رو

صدای هوار مرد ، مثل کسی بود که داره شکنجه میکشه

هوار وحشتناک !

تعجببببب کردم چرا همسایه کناری واکنش نشون نداد من ۳ ماه اینجا اومدم ، همچین صدا و داستان ترسناکی ندی ...

یادم به همسایه پایینی خودمون افتاد هر وقت دعوا می کردن یه وسیله خونه می شکستن.باورت میشه یه بار یخچالو هول داده بود .از پله ی اشپزخونه .افتاده بود توی هال و خرد شده بود؟؟ یه بار دیگه هم میز ارایش و اینه شو زده بود شکسته بود.شاید همسایه شما هم دعواشون این شکلیه

والا صدای هوار یه مرد بزرگ بود فقط اونو میشنیدم هوارهای وحشتناک با صدای سنگین کوبیدن چیزی مثل آهن ال ...

اگر میدونستی خانواده چند نفری هستن احتمالات بیشتر به واقعیت میرفت

مثلا ممکنه مرده خواب بوده بعد بچه جوانش سرو صدا کرده یا کار خلافی کرده باباهه عصبانی و خشنونت زیاد شده و هوار کرده سرش و چیزی کوبیده زمین بچه هم از ترس خفه خون گرفته

اما نمیخواد فردا پیگیر بشین اگر دعوا بوده خجالت زده میشن پیگیر نشید

ما قبلا که تو آپارتمان بودیم یه مادر تنها البته آروم و خانم و دختر شش ساله اش زندگی میکردن همیشه ساکت بودن یبار دخترش حدود نیم ساعت تا سه ربع یه ریز داشت گریه میکرد با حالت استرسی جیغ و هوار میکرد و هیچی صدای دیگه ای نمیومد بدو بدو انگار فرار میکرد منم تنها خونه بودم در حد مرگ ترسیدم و تپش قلب که یوقت مادر خونه نباشه و دختر مورد حمله یا تهدید یا شکنجه که به فکر تو رسیده قرار گرفته باشه تا اینکه به فکرم رسید رفتم از تو کوچه ایفونشون رو زدم وایسادم کنار که نبینه منم ببینم ساکت میشه یا نه تا دیدم مادرش گوشیو برداشت دیگه دلم آروم شد که مادر خونه هست رفتم بالا دیدم دیگه صداش قطع شد و دلم آروم گرفت

جدی ؟؟؟؟؟ بله ترسیدم 😭 میخورم الان چیزی مرسی ازت خداروشکر قطع شد فقط صداهای عجیبی بود

اون موقع بمن این گفتن .دلیلش را نمیدونم

خدا را شکر که تمام شد. تو همچین شرایطی سعی کن آرام باشی . من هر وقت استرس میگرفتم شبش بچه خیلی تکون میخورد.... الان هم داره میرقصه جلوم نمیاد بخوابه ... از دوران جنینی شب بیدار بود.

کامل قفل کردم درب رو صدای هوار مرد ، مثل کسی بود که داره شکنجه میکشه هوار وحشتناک !

ای بابا شاید کمک میخواسته یه چیزی پیش اومده

فردا حتما تاپیک بزن ببینیم قضیه چی بوده

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

شوهرتو نفرستیا دعوا بشه

آپارتمان همینه زندگی ام همینه گاهی دعوا میکنن آدما عادیه

بفرستی بره شوهرت یه چی همسایه یه چی بعد دعوا شدید شه یا لج کنن .

من خودم دوبار چنان جیغایی کشیدم از دست شوهرم نمیدونم همسایه ها شنیدن یانه .

یا همسایمون اکثرا جیع داد میکنه صداش میاد

یا یدونه همسایه صدای پسرش بلنده حرف زدنی انگار اومده دعوا

کلا آپارتمان عادیه بلاخره همیشه خوشی نیست گاهی هم اینطور

فردا بری میخوان بگن به شما چه مربوط .