2777
2789

نه اخلاق خوب

نه باطن نه گذشته نه آینده هیچییی

من یادمه سال اول دانشگاهم خیلی ساده بودم هیچی از استایل سر درنمیوردم هیچکس پیشنهاد نداد بهم

از سال دوم بینی امو عمل کردم عینکمم برداشتم

ارایش ملایم میکردم و استایل کردنم یاد گرفتم

دیگ پیشنهادات سرازیر شدن

واقعا ناراحت کننده اس

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

از کجا استایل کردن یاد گرفتی؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا عقلشون تو چشمشونه ولی خودمونیم اکثر ادما همینن چ دختر چ پسر ک البته درست نیس

اخه من اصن هیچ وقت برام مهم نبود

میگفتم همیشه ادما قرار عاشق شخصیت من بشن

دیدم نه از این خبرا نیست

بنظرم برای ازدواج خیلی این چیزا مهم نباشه براشون ،البته که هم چین پسرایی که انقد کم عقلن برای ازدواج ...

برای ازدواجم مهمه

نمیخواسنم اینو بگم ولی

قبلش من خاستگار داشتم ولی منو نپسندید

چطور بهت پیشنهاد میدادن؟ همکلاسیای خودت یا ترمای بالاتر؟ اگه ترمای بالاتر چطور اصلن باهم هم صحبت می ...

واسطه میفرستن

ایدی امو پیدا میکنن

یا توی خود دانشگاه میان باهام حرف میزنن

اخه من اصن هیچ وقت برام مهم نبودمیگفتم همیشه ادما قرار عاشق شخصیت من بشندیدم نه از این خبرا نیست

نه متاسفانه الان همه با توجه ب ظاهر با ادم رفتار میکنن و باعث تاسفه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

والا من که خودم زنم میبینم خاننهای شیک وتمیز رو خوشم میاد دیگه اینا که اقا هستن ذاتشون همینه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه