دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بزار یه واقعیت رو برات بگم پسرا عاشق زیبایی اند ولی ولی وقتی پا ازدواج وسط میرسه دیگه اصلا زیبایی اون زن ب چشمشون نمیاد میشینن ریز میشن تو جزییاتش مثلا صبوره؟بسازه؟وفاداره؟چش پاکه؟خانومه؟اگه اینارو داشت تهش میگن بابا خوشگلم هست که حتی اگ اینارم داشت خوشگل نبود متوسطم بود باز براشون کیس ازدواجه ...اگ الان میبینی بهت پیشنهاد میدن چون قصد ازدواج ندارن الکیم تظاهر میکنن قصدشون ازدواجه ک جذبت کنن♥️♥️
اره ولی شانس هم ربط داره تو دانشگاه که یسری پسر بی پول دانشجو هستن پیشنهاد بدن ندن مهم نیست ولی در کل یه خانم خیلی خوشگل هر جا بره جلب توجه میکنه خیلیا سعی در بدست آوردنش میکنن و معمولا هم با آدمای پولدار ازدواج میکنن
اره ولی شانس هم ربط داره تو دانشگاه که یسری پسر بی پول دانشجو هستن پیشنهاد بدن ندن مهم نیست ولی در ک ...
یه همسایه داریم زنه خیلی خوشگله ولی شوهره بی پول بی پول همه سعیشم میکنه ولی ب قروفر زنه نمیرسه من میگم خوشگل بدشانس اگه شانس داشت طرف پولداربود اینم ب قرو فرش راحت میرسید