2777
2789
من این همه تایپ کردم فقط ی لایک کردیبی احترامی بود کارت...

بابا خوبه خودتم وضعیت منو داری درک میکنی اینقد حالم بده نمیدونمچیکار کنم بی احترامی چی:////

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

من پشت نموندم رفتم دانشگاه الان دلم میگه دوباره کنکور بدم

بنظرم کار درستی کردم نرفتم،نه پیام نور مخوسانم نه هزینه ازادو بهم میدادن اونم با هزار و یه منت لابد،چیکار کنم یعنی،خیلی سردرگم و بی اعتماد بنفس شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پشت نموندم رفتم دانشگاه الان دلم میگه دوباره کنکور بدم

امضات چقد درسته!!!کوله بار گذشته خستم کرده

بنظرم کار درستی کردم نرفتم،نه پیام نور مخوسانم نه هزینه ازادو بهم میدادن اونم با هزار و یه منت لابد، ...

بخون

شرایط سختیه ولی میشه

من از وقتی اومدم دانشگاه روحیه ام خیلی خوب شده

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

منم بودم سرم خورد به سنگ واقع گرای پر تلاش شدم برا ما ادمای معمولی همه چی فقط با تلاش به دست میاد ای ...

چیکار کنم 🤦🏻♀️💔

بخون شرایط سختیه ولی میشهمن از وقتی اومدم دانشگاه روحیه ام خیلی خوب شده

پس چرا تو فکر کنکوری دوباره؟

منم بودم سرم خورد به سنگ واقع گرای پر تلاش شدم برا ما ادمای معمولی همه چی فقط با تلاش به دست میاد ای ...

بعضی وقتا دست و پامو گم میکنم

چیکار کنم 🤦🏻♀️💔

مشکل ریشه روان شناسی داره

اگر پول نداری درستش کنی

از کم درس خوندن شروع کن

وقت استراحت کافی برای خودت بزار هر هفته به خودتم جایزه بده

مثلا هر شب سریال مورد علاقتو ببین اینجوری انگیزت بیشتر میشه

هرچیم تو گوشیت حواستو پرت میکنه پاک کن

یکم اعصابت بهم میریزه شبیه معتادا میشی ولی مقاومت کن تا عادت کنی حتما وقتی قراره یکساعت درس بخونی به هیچ وجه لون یکساعت سراغ گوشی نرو

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

پس چرا تو فکر کنکوری دوباره؟

نمیدونم اسمشو چی میزارن همون حس کمالگرا

نسبت به اینکه میتونستم جای بهتر قبول شم رو دارم

اما خوب همش حرفه پای عمل نمیدونم عمل خواهم کرد یا نه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

مشکل ریشه روان شناسی داره اگر پول نداری درستش کنی از کم درس خوندن شروع کن وقت استراحت کافی برای خودت ...

اره،باید یمدت سخت بگیرم،ممنون عزیزم

نه پول ندارم برم روانشناس فک نکنم اونم بتونه کمکی کنه دست خودمه

اره،باید یمدت سخت بگیرم،ممنون عزیزمنه پول ندارم برم روانشناس فک نکنم اونم بتونه کمکی کنه دست خودمه

ان شا الله موفق باشی

این سختی برا همه هست فقط باید تحملش کنیذ

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بعضی وقتا دست و پامو گم میکنم

در شرایط استرس زایی قرار داری

در شرایط استرس زایی قرار داری

اره،کلا با همه چی استرس میگیرم ،حتی اینقد اعتماد بنفس ندارم روم نمیشه برای تاکسی دست تکون بدم وایسه،زیر صفر رسیدم دیگه