2777
2789
عنوان

برای پسرا هیچ چیز جز زیبایی مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 50 پست
باشه با همین فکر خوش باش روزی ده تا تایپیک خیانت همینجا خانمایی که زن خوب خونه هستن از خیانت شوهراشو ...

عزیزم چرا ربطش میدی به خیانت من میگم حتی مردشون خیانت کنه برمیگرده سمت زن خوب خودش نه دوس دختر خرابش میخوای باور نکن یه سرچ بزن چنددرصد مردا متاهل دوس دخترشونو ترجیح میدن ب زنشون میگیرن !!!

زشت ترین همکلاسی من را خر نگاه نمی کرد پسرها می دیدنش رو بر می گردوندن تو آمفی تئاتر هیچ پسری کنار این نمی نشست

یک روز به من گفت خیلی زشتم تنها راهم درس خوندنه ولی واقعا باهوش هم بود خوند و دکترا گرفت و هیات علمی شد شوهرش الآن هم تیپ رضا گلزار است بچه هم دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا ربطش میدی به خیانت من میگم حتی مردشون خیانت کنه برمیگرده سمت زن خوب خودش نه دوس دختر خرابش ...

آخی شما شوهرت بهت خیانتم بکنه باز برگرده سمتت خوشحال میشی؟اوکی تو خوشحال شو همینکه مردی که خیانت میکنه رو مقصر نمیدونی به همجنس خودت میگی خراب حال و احوالت خوب نیست اینم بدون خیلیا خیانت میکنن زن و بچشم ول میکنن میرنشت سرشم نگاه نمیکنه

آخی شما شوهرت بهت خیانتم بکنه باز برگرده سمتت خوشحال میشی؟اوکی تو خوشحال شو همینکه مردی که خیانت میک ...

فداتشم چرا انقد حالت بده؟میخوای دردودل کنی سبک بشی؟نگران نباش خدا بزرگه

زشت ترین همکلاسی من را خر نگاه نمی کرد پسرها می دیدنش رو بر می گردوندن تو آمفی تئاتر هیچ پسری کنار ...

کیه که انقدر تحمل کنه؟صبر ایوب داشته

تو یه زمانی جوونی که دیگه برنمیگرده دوس داری اونموقع بهت درخواست بدن نه 30 سالگی به بعد

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم