2777
2789
عنوان

برای پسرا هیچ چیز جز زیبایی مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 50 پست
بزار یه واقعیت رو برات بگم پسرا عاشق زیبایی اند ولی ولی وقتی پا ازدواج وسط میرسه دیگه اصلا زیبایی او ...

حالا اون آقایونی که بخاطر ظاهر و چیزای دیگه هزار نفر و تست کردن بعد موقع ازدواج برن سراغ یه قیافه معمولی و زن بساز فکر کردی قدرشو میدونن😂 صدردصد یاد گذشتش میکنه زنشو با بقیه مقایسه میکنه این افکار عهد دقیانوسی دیگه الان گذشته ازدواج هم حال همچین چیز شاخی نیست وقتی این همه طلاق و خیانت زیاد شده

خب برای ما دخترا هم زیبایی و تیپ پسر مهمه. مگه نیست؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چشم اول ظاهرو میبینه،منتها اکه باهات آشنا بشن و اخلاق نداشته باشی اصالت نداشته باشی تعهد نداشته باشی میذارنت کنار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حالا اون آقایونی که بخاطر ظاهر و چیزای دیگه هزار نفر و تست کردن بعد موقع ازدواج برن سراغ یه قیافه مع ...

ن عزیزم دقیقا ازدواج از دقیانوسی ک میگی تا خود الان یه بن مایه ثابت داشته اینکه زن خوب رو هیچ مردی حاضر نیست از دست بده بخاطر دوتا عملی زیبارو بداخلاق کثیف...دیدتو عوض کن

دوستم عقد بود فیلم و عکس هاش با دوست پسرش پخش شد و شوهرش طلاقش داد یک سال بعد دوباره عقد کرد

چون خوشگل و خوش هیکل بود وگرنه کی زن خرابی که به شوهر اولش خیانت کرده رو میگیره

شغل و اینا هم هیچی دختره نداره فقط خوشگله

لایک نکنید 🙏

واسه پسری که قراره فقط نیاز جنسیش برطرف بشه اره. وگرنه چیزی که مهمه اون تاثیر ونفوذی هستش که کل شخصیت یه دختر از خودش به جا میذاره نه رنگ و لعابش

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

حالا اون آقایونی که بخاطر ظاهر و چیزای دیگه هزار نفر و تست کردن بعد موقع ازدواج برن سراغ یه قیافه مع ...

ازدواج درست خیلی هم شاخه

پَ نَ پَ ازدواج سفیدی که رواج میدین خیلی روشنفکریه؟نوچ

روغنفکریه

اون احمقی که بعد از ازدواج شلوارش دوتا میشه هم دودش میره تو چشم خودش

عهد دقیانوس رو تو توش گیر کردی،که نوجوونایی که تو سایت عضون با حرفای صد من یه غازت منحرف میکنی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ن عزیزم دقیقا ازدواج از دقیانوسی ک میگی تا خود الان یه بن مایه ثابت داشته اینکه زن خوب رو هیچ مردی ح ...

باشه با همین فکر خوش باش روزی ده تا تایپیک خیانت همینجا خانمایی که زن خوب خونه هستن از خیانت شوهراشون میذارن

بعنوان یک پسر تکذیب میکنمبا چشم دل باید پسندید ، وگرنه خوشگلتر و زیباتر از نظر ظاهری همیشه هست

خوب درسته ولی یکی باشه چهرش خوب باشه برای دیدار اول

حالا ذات و وفاداری بعدا معلوم میشه

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

ازدواج درست خیلی هم شاخهپَ نَ پَ ازدواج سفیدی که رواج میدین خیلی روشنفکریه؟نوچروغنفکریهاون احمقی که ...

تو چرا فشاری شدی زیاد فشار نخور سکته میکنی سرت تو ماتحت خودت باشه کسی باتوی عقب افتاده حرف نزد