2777
2789

همش نشخوار فکری و پرش تمرکز،چیکار کنم اعصابم خورده دارم گند میزنم تو زندگیم با درس خوندنم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه کاغذ بردار خب هر چی که باعث میشه حواست پرت بشه بنویس توش بعد پاره اش کن

نوشتم بیشتر عصبی شدم بیشتر گم شدم انگار

کمالگرایی رو بزار کنار

از ساعتای کم شروع کن

دنبال نتیجه عالی و ایده آل از همون اول نباش

هر راهی پستی بلندی داره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

همه همین گرفتارن عوارض سوشال مدیا و سبک زندگی مدرن هست

اره،ولی نه اینستا دارم نه هیچی،زیادم نمیذم فوقش همینجا باشه،فقط عوارض اینا نیست من یادم رفته همه چیو سختمه دوباره برگردم انگار

پشت کنکور هستی یا کنکور ی

پشتم دوساله امسالم کسی خبر نداره موندن پشت،وضعیتم خیلی اضطراریه😂ولی بازم نمیتونم خودمو جمع کنم

کمالگرایی رو بزار کنار از ساعتای کم شروع کن دنبال نتیجه عالی و ایده آل از همون اول نباش هر راهی پستی ...

کمالگرای تنبلم🤦🏻♀️💔

پشتم دوساله امسالم کسی خبر نداره موندن پشت،وضعیتم خیلی اضطراریه😂ولی بازم نمیتونم خودمو جمع کنم

من پشت نموندم رفتم دانشگاه الان دلم میگه دوباره کنکور بدم

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

کمالگرای تنبلم🤦🏻♀️💔

منم بودم سرم خورد به سنگ

واقع گرای پر تلاش شدم

برا ما ادمای معمولی همه چی فقط با تلاش به دست میاد

این فیلمایی که طرف چندماه تلاش مبکنه ثروت مند میشه همش سیاه نماییه

چنین چیزی نیست ....

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته