2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 30041 بازدید | 615 پست

به نظرم باید به دختر میگفتی واقعا واست مشکل پیشت اومده یادلت نمیخادد

بچه نیستی که قایم موشک بازی میکنی

بعدم بهتر نیس اولش برین خونشون بعد اگ ازهم خوششون اومد بیرون قرار بزارین

من همه خواستگارام اول میان خونه اقاو مادرشون بعد اگ اوکی بودیم برا اشنایی بیشتر میریم بیرون

شاید چون شما اولش بیرون قرار گذاشتین معذب شده ولی باز دلیل نمیشه این رفتار انجام بده زن گندس بچه که نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک کنید

چی گفتی آخر اسی ؟

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

عزیزم حالا یه بار دیدن مشگل نداره یه وقت واقعا گرفتاری داشتن نتونسته درسته بی ادبی کرده ولی یه بار د ...

عزیزم من مگه گفتم به زور باید بیاد؟خودش صبح زنگ زده چون یه ربع دیر جواب دادی کنسل میکنم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

هر چی بهش میگیم خودت پیدا کن میگه من وقت ندارم خودتون یکی پیدا کنید من آشنا میشم

بدبخت دختری که قراره همسر برادرت بشه ،

مکه نشد مدینه

صغری نشد سکینه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

چندصفحه اول رو خوندم تو همین شات اول متوجه شدم دروغ گفتن براش عادیه دختری یا پسری که بگه اع من فکر ک ...

امروز خیلی حرص خوردم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بدبخت دختری که قراره همسر برادرت بشه ،مکه نشد مدینه صغری نشد سکینه

خب عاشق نشده به زور مجبورش کنیم عاشق بشه؟

لایک کنید چی گفتی آخر اسی ؟

بهش گفتم از طرف من کنسله برو به کارای شخصیت برس.یه همچین چیزی

به نظرم باید به دختر میگفتی واقعا واست مشکل پیشت اومده یادلت نمیخاددبچه نیستی که قایم موشک بازی میکن ...

نباید اون تعارف بزنه؟طرف گفته تو حیاط بیمارستان قرار بذاریم.خودم هنگ کردم