2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 43191 بازدید | 834 پست
حذفش کردمبهش گفتمعلیک سلاممگه ما از قبل قرار نذاشته بودیم؟چطور ده دقیقه دیر متوجه تماس شدم یه طرفه ق ...

حداقل اخرش و ویرایش کن به جای هر لحظه یه مد داری

بنویس انگار کارهای واجب تر از ازدواج داری بهتره وقتتو بذاری رو همونا بعد به ازدواج فکر کنی

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

به نظرم شما مثل ایشون رفتار نکنید باید ی فرقی بین شما وایشون باشه خب قاعدتا ایشون ادم دمدمی مزاجی هستش شما بهش پیام بدید بگید ببخشید عزیزم ولی برادرم اخلاق شمارو نپسندیدن ببخشید اگه مصدع اوقاتتون شدیم موفق باشید روز خوش نه بلاک کنید نه حرف زشت بزنید چون شخصیت خودتون وبرادرتون رو زیر سوال میبرید وشمارشو پاک کنید یا اگه پیام داد یا زنگی زد محترمانه جواب بدید که منصرف شدید همین وبس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل اخرش و ویرایش کن به جای هر لحظه یه مد داریبنویس انگار کارهای واجب تر از ازدواج داری بهتره وقتت ...

نه بذار بدونه چرا کنسل کردم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

همین دخترای اسکل براشون شوهر مهندس پتروشیمی پیدا میشه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
همین دخترای اسکل براشون شوهر مهندس پتروشیمی پیدا میشه

😂😂🤦🤦

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نه بذار بدونه چرا کنسل کردم

جواب نداد دیگه؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه.گفت با هم خواهرم میرم بیرون.دیر جواب دادی با اون برنامه چیدم

عزیزم حالا یه بار دیدن مشگل نداره یه وقت واقعا گرفتاری داشتن نتونسته درسته بی ادبی کرده ولی یه بار دیدن ضرر نداره نهایت میگید نه نظر منه البته گاهی واقعا شرایط جفت جور نمیشه ما خبر نداریم گه شاید گرفتاری دارن بنده های خدا حالا نمیشه هم سریع گفت البته کارش غلط بوده

بعضی دخترا واقعا بدجنس نیستن طبق بافت خانوادگی واقعا ساده بزرگ شدن نمیشه هم گفت رو عمد کاری میکنن شاید بعضی رفتارها خوب نباشه یعتی از نظر ما ولی طرف بدوم قصد غرض انجام میده واقعا دیدم که میگم توقع نمیشه داشت همه عین خانم های باکلاس همه چی زا بدونن اتفاقا بعضی همین خانم های ساده زندگی کن ترن البته آدم به آدم فرق داره میگم نمیشه با یه رفتار حکم داد

حذفش کردمبهش گفتمعلیک سلاممگه ما از قبل قرار نذاشته بودیم؟چطور ده دقیقه دیر متوجه تماس شدم یه طرفه ق ...

نه بابا این چیه نوشتی

بنویس حقیقتا من کسی رو که برای خانواده و برادر من ارزش قائل نیست و هی قرار روکنسل میکنه نمیگیرم

چندصفحه اول رو خوندم

تو همین شات اول متوجه شدم دروغ گفتن براش عادیه دختری یا پسری که بگه اع من فکر کردم گفتم یعنی حرفو نمیگه توقع داره خودت متوجه بشی بعدم بگی بالاچشمت ابروعه قهر میکنه ده ساله دارم بااین آدما زندگی میکنم

کنسلش کن

دخترا و پسرای 35 ساله مشکلی دارن که شما پشمات ریخته؟؟؟؟بعضصی ازهمین هول شوهر وزن نیستن تو 20 سالگی

چرا دعوا داری حالا دختر خوب ؟😂

هرکی تو هر سنی دوست داره ازدواج میکنه به امثال منو شما هم ربطی نداره

طبیعتا از ی ادم ۳۵ ساله توقع میره پخته تر رفتار کنه و ایشون هم چون رفتار بچگونه ای نشون داده من تعجب کردم ، چیزی ک عجیبه اینه ک چرا حالا به شما برخورد ؟!

خدایا بسهه دیگهههه ...

میگم کم داره

شاید میترسه بنده خدا ما که از دلش خبر نداریم همین طور بگیم شاید برا کنسل کردنش هم دلیل داره شاید از مادرش از خانوادش خجالت میکشیده نخواسته بفهمن رفته به واسطه گفته هزاران شاید شاید رو سادگی این طور رفتار کرده به نظرم گناه داره بعصی دخترا آداب اجتماعی ضعیف دارن واقعا بلد نیستن رو بدجنسی نیست گناه داره به نظرم کار خیره ازدواج برید یه سر ببینید اگه دیدید خوب نیست ادامه خوب میگید نه راحت ندیده رد نکنین حالا نمیدونم کجا هستین ولی خوب یه فرصت دیگه بدین دخترای شهرستان ساده دل هستن بعضی رفتارشون شاید قابل درک نباشه ما هم تو دل کسی نیستیم خبر نداریم سن دختره هم مناسبه گناه داره شما درحقش خواهری کنید فرص کنید خواهر خودتونه فوق فوقش میگید نه ببینید بعصی رفتارها مشکل نیستن میشه یاد بگیرن اگه دختر نجیب زندگی کن هست سخت نگیرید بعد کم کم یاد میگیره البته نظر منه من برا برادرام خودم زن گرفتم خدا زا شکر خوشبختن مته به خشخاش ندارید دنبال گل بی عیب نباشید اصالت رگ ریشه زندگی کن نجابت اخلاق مهربانی داشته باشه بقیه اش درست میشه زن داداش بزرگ منم رفتاری داشت بلد نبود رو سادگی ولی بعد یاد گرفت خدا را شکر میگم بهترین مورد بود براش خدا همه جوانها همه دخترا پسرای مملکتم را خوشبخت کنه همه ما هم عاقبت بخیر شیم برادر شما هم خوشبخت بشه زندگی شیرین داشته باشه