2777
2789
عنوان

اگه به دوران آشنایی تون برمی‌گشتید به چیا بیشتر دقت می کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 40 پست
منم همسرمو به خاطر درک و این حرفا که میگفتن مرد زندگیه .اهل هیچ جور دود و چیزی نیست .حتی اهل رفیق با ...

عزیزم..نمیدونم پس

دوسش داری ؟ احساس علاقه بهش میکنی؟ افتخار چی؟

دارم از حرف این نتیجه رو میگیرم که برای هرکس میزان ملاک ی معیار فرق داره ... تا حالا از این دید نگاه نکرده بودم

ارزو های بزرگ ، 

عزیزم..نمیدونم پسدوسش داری ؟ احساس علاقه بهش میکنی؟ افتخار چی؟دارم از حرف این نتیجه رو میگیرم که برا ...

نمیدونم چقد میتونم خودمو قانع کنم بگم آدم پاکیه .کاریه .بعضی وقتا دوسش دارم بعضی وقتا به خاطر قدش واقعا اذیت میشم .نمیدونم چه غلطی بود کردم.همه میگفتن قیافه مهم نیس بعد به مدت عادی میشه ولی بعد یک سال و نیم هنوز عادی نشده برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه بخشیش هم با صحبته دیگه سخته که یه جوری بپرسی که نتونه دروغ بگه بعضیا رک میان میپرسن شما اجازه ...

شناخت هیچوقت با پرسش حاصل نمیشه

نه برای اینکه طرف دروغ میگه ، بلکه برای اینکه خود طرف هم گاهی راجب خصلت های اخلاقیش نمیدونه

اگه خاستگاری داشتی مرحله اول با آوازه خودش و خانوادش گوش کن .

مثلا راجب همسر من بابام گفت خانواده زن دوستی هستن و خیلی کارین .

تو مرحله دوم به رفتاراش دقت کن. هر رفتاری که کرد رو توی یک دفتر در زمان آشنایی بنویس ، رفتارش با مامانش ، اینکه موقع پذیرایی حاضره کمک بده یا نه و...

مرحله سوم توی اینستا هست ی سری سوال های غیر مستقیم که باهاش طرف رو شخصیت شناسی میشه کرد.

عجله نکن ولی حتما این رو مشخص کن که دوران نامزدی مرحله شناخته اگه فردی بالا تاپایینش جا میزد مرد زندگی نیست از سر رودربایسی پای انتخاب اشتباه واینستا

ارزو های بزرگ ، 

نمیدونم چقد میتونم خودمو قانع کنم بگم آدم پاکیه .کاریه .بعضی وقتا دوسش دارم بعضی وقتا به خاطر قدش وا ...

قدش ازت کوتاه تره؟

چقدر اون توی ابراز علاقه کردن بهت موفقه راستی؟

الهی بگردم.. منم فکر میکنم قیافه عادی میشه ولی احساساتتو خوب حس میکنم

ارزو های بزرگ ، 

شناخت هیچوقت با پرسش حاصل نمیشهنه برای اینکه طرف دروغ میگه ، بلکه برای اینکه خود طرف هم گاهی راجب خص ...

ولی سوالایی که تو فضای مجازی هست متاسفانه خیلی کلیشه ای و تکرارین. پسرایی که چند جا خواستگاری رفته باشن بلدن چجوری بپیچونن

سواد عاطفیش : با مامان و باباش چجوری/ وقتی قهر میکنم چه واکنشی نشون میده / وقتی حساس میشم چی واکنش ن ...

ببخشید یه سوال

پارتنر من پدرش فوت کرده با مادرش رابطه عالی داره ممکن بعدا تو زندگی مون اثر بزاره؟

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂1404/09/13 برای همیشه رفتم🥲

قدش ازت کوتاه تره؟چقدر اون توی ابراز علاقه کردن بهت موفقه راستی؟ الهی بگردم.. منم فکر میکنم قیافه عا ...

هم قدیم ولی خب قید کفش پاشنه دار و زدم.رو دلمه خیلی از کارا که به خاطر قدش نمیتونم انجام بدم .حس میکنم تو جمع مردم میگن اینا اصلا بهم نمیان .اون عاشق تره .بیشتر به خاطر اصرار خودش مجبور به این ازدواج شدم خیلی جواب منفی بش دادم ول کن نبود

نمیدونم چقد میتونم خودمو قانع کنم بگم آدم پاکیه .کاریه .بعضی وقتا دوسش دارم بعضی وقتا به خاطر قدش وا ...

به نظر منم تو قضیه ظاهر فقط نظر خودت مهمه

هرچیم که بقیه بگن خوبه