2777
2789

من یه گربه خریدم و خیلی خیلی بهش وابستم خب

ایشون از وقتی من گربه خریدم بالغ بر هزاااااار بار گفت چرا گربه خریدی هر چی میخندیدم تو روش چیزی نمیگفتم دوباره تکرار میکرد میگف خرج گزاشتی دست مامان بابات به چه درد میخوره

نکته جالبش اینه رف برا پسراش ماشین برقی اسباب بازی ازین بزرگا خرید که سوارش میشن با پول بابام

بعدش رفت پی اس فایو خرید برا دو تا بچش باز با پول بابام

منم برگشتم بش گفتم تو برا چی برا پسرات پی اس فایو خریدی؟

تهش میاد سراغ دیکتاتور حضرت عزراییل!

چرا با پول بابات؟

خودش خودشو میزد به مظلوم بازی وااای پول نداریم وای بدبختیم وای بیچاره ایم وای فلان بابای منم دلش براش میسوخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبش کردی

بعد جالبه برگشت بم گفت برا اینکه سرگرم بشن منم گفتم منم برا اینکه سرگرم بشم بهشم برخورد

اخرشم رف کنار عموهام گف این ابرومون برده این فلانه این شالش میوفته این بهمانه

خوب عمه ای ک خودش پول داداششو خرج میکنه بعد انتظار داره بچه هاش خرج نکنن ک گناه داره ؟بی زحمت خودشون ...

اونبار زنگ زده بود به بابام گریه مفت مفت ماشین مامانم رو بفروشیم بهشون ده تومن ده تومن پولشو بدن

نه حرفه بدی نزدی

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

این دیگه کیه ؟مادرت چطور قبول میکنه رفتارای پرو پرو شو

قبول نکرد.. جریت هم ندارن جلو مامانم بگن این ماشینو بفروش به بابام زنگ میزنن یواشکی میگن که برو راضیش کن