2777
2789

شروع کردم اما فعلا ی مبحثم تموم نکردم دارم سکته میکنم از استرس

تایم مطالعمم ف

نهایت 9 ساعت هست

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

اره ،آزاد ک سریع قبول میشن

انشالله بخون برا دولتی

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم فقط روی بعضی مباحثی که خیلی سوال داره مخصوصا دوازدهم سرمایه گذاری کن ونهایی ها رو بجو و قورت ...

میشه راهنماییم کنی مثلا چیا

منم صفرم دوست داشتی باهم برا پرستاری بخونیم

یه پی دی اف دارم که میگه از دی چی بخون هم عمومی و هم اختصاصی تا فروردین همه درسا رو میبندی

دوست داشتی تو تلگرام پیام بده برات بفرستم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
منم صفرم دوست داشتی باهم برا پرستاری بخونیمیه پی دی اف دارم که میگه از دی چی بخون هم عمومی و هم اختص ...

مرسی گل خصوصی ایدیتو میدی پیام بدم بهت

میشه راهنماییم کنی مثلا چیا

ببین مشاور داشتم که هر روز نهایی گذشته براشون فقط سوالات نهایی و کتاب میخونن

بعد پنج شنبه و جمعه فقط پایه تست میزنن

هر درس تو اینترنت بزن چند تا تست میاد روی اون ها کار کن تست بزن

نمیشه همه مباحث ۱۰۰ تسلط داشت ولی میشه ۵۰ درصد بلد باشی

ببین مشاور داشتم که هر روز نهایی گذشته براشون فقط سوالات نهایی و کتاب میخونن بعد پنج شنبه و جمعه فقط ...

خیلی دوست دارم قبول شم

مشاورم دارم اما مشاورم هی میگه بخون کم کم یاد میگیری اما خودم حس میکنم روندم بد هست