2777
2789
عنوان

من اگه مرد بودم حتما و قطعا دلم میخواد زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 59 پست
بعضیا چرا🤣🤪

نه اونا هم فقط از دور شاید یه نمایی داشته باشن وگرنه دو روز زیر یه سقف تحملشون کنی پشیمون میشی 🙄😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نه اینکه همه دخترا خیای عاقلن ، نصف بیشتر اینجا دنبال شوهرن ،با اینکه میدونن بازنده واقعی زندگی مشتر ...

اینا قربانی سیستم مرد سالارن که زن و سعادت زن رو تنها در ازدواج میبینه و از بچگی تو گوششون خوندن ولی مردا همه جای دنیا خیلی به درد بخور نیستن

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با توجه به تربیتی که برادرم شده میدونم اگه پسر میشدمم واقعا پسر بدی نمیشدم پدر مادرم رو تربیت داد ...

دقیقا من هم همچین عقیدهای دارم و حسابی رو پسرم کار میکنم، به جورایی به کارهای خونه عادتش دادم که پس فردا زن گرفت، فکر نکنه کار خونه برای خانمهاس فقط، به شدت روی نظافت شخصیش کار میکنم، روی مرد بودنش که به زور و بازو و صدای کلفت نیست، اینکه مهربون باشه ، روی حرفش باشه، جنم داشته باشه ،

خدا کنه که موفق باشم

اینا قربانی سیستم مرد سالارن که زن و سعادت زن رو تنها در ازدواج میبینه و از بچگی تو گوششون خوندن ولی ...

من کاری به بدرد بخور بودن نبودن ندارم ، حرف از عقل اومد به میون گفتم یه امار از عقلانی بودن همجنسات داشته باشی بد نیست ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

دقیقا من هم همچین عقیدهای دارم و حسابی رو پسرم کار میکنم، به جورایی به کارهای خونه عادتش دادم که پس ...

من اگه پسر بودم احتمالا پسر شما میشدم مامان منم داداشم و از ابتدا همینجوری بزرگ کرده

الان واقعا با اینکه ۲۰ سالشه هنوز خیلی اقا و با شخصیت تر از این پسرای دنگ بگیر و قلدر هم سنشه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من کاری به بدرد بخور بودن نبودن ندارم ، حرف از عقل اومد به میون گفتم یه امار از عقلانی بودن همجنسات ...

منم گفتم همجنس های من توی سیستم مرد سالار سرکوب شدن و سعادت رو در شوهر کردن میبینن اما شما اگه از ایران پاتون و بیرون گذاشته باشین میبینین که جاهای دیگه دنیا اینطور نیستن همجنسای من

امااااا همجنسای شما همه جا تقریبا یه شکلن😅😂

من که دوست نداشتم پسر باشم

ولی همش میگم ایکاش خانوادم بجای من پسر داشتن

لیاقت دختر داشتن ندارن مخصوصا مامانم😒

چپ میره راست میره حمایتاش از پسراست با اینکه پسر جوون نداره

مثلا مسئله ای پیش میاد حالا نمیگم طرف دخترا رو بگیره چون دختر جوون داره حداقل طرف حق باشه اشتباه پسرارو توجیه میکنه

اصلا با عقلم جور در نمیاد

🖤

منم گفتم همجنس های من توی سیستم مرد سالار سرکوب شدن و سعادت رو در شوهر کردن میبینن اما شما اگه از ای ...

شما که لیرون از اینجا پا گذاشتید ، پس دیدتون درست نبوده چون مردای اونور اب دنبال جنس مخالف نمیرن ،درست برعکس اینجان

اینجا هم بخشیش به رفتار خوده زنا بر میگرده

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

منم گفتم همجنس های من توی سیستم مرد سالار سرکوب شدن و سعادت رو در شوهر کردن میبینن اما شما اگه از ای ...

اما من سعادت رو در مادر شدن میبینم ، مادر شدن نه به معنای باردار شدن و زاییدن که اون خودش کار بزرگیه

مادر شدن به معنای دادن عشقی بی انتها بدون توقع و منت و این جز در وجود یک زن نمیگنجه، چون خدای عالمین همچین احساس ژرفی رو در زن گذاشت، این نهایت سعادت هست در نگاه من

شما که لیرون از اینجا پا گذاشتید ، پس دیدتون درست نبوده چون مردای اونور اب دنبال جنس مخالف نمیرن ،در ...

من پا گذاشتم بیرون از اینجا و حقیقتا دارم میرم همونجا زندگی کنم 😅

راستش چرا اتفاقا اونجا مردا دنبال جنس مخالف میرن ،دیتم بدون اینکه زجه بزنن حساب میکنن ،خونه داریم کار زنونه نمیدونن و تااااااازه واقعا یکم کمتر دروغ میگن ولی بازم همچنان نظرم رو اینه که اگه پسر بودم زن میخواستم ولی به عنوان یه دختر اولویتم ازدواج نبود واقعا وقتی جوون بودم