2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی به اندامم گیر میده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 58 پست

غذا خوردن زیاد ربطی به سایز سینه نداره

سایز سینه ارثیه

توام روی خوش نشون نده بهش بگو همینه که هست بادکنک که نیست بادش کنم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدین؟ اگر نامزده بدون عقد هستین دکمه شو بزن بره

اگر عقدین از یک مشاوره راهنمایی بخواه

خداشاهده من برای همسر سابقم خدا بودم از نظر چهره و اندام و... گند زد بعدا به زندگیم رفت

شما تو طلایی ترین دوره و .. این هستید! ایراد میگیره ینی چی پیشنهاد میدهد انقدر خوشبین نباش قبل رفتن به زیر یک سقف یه ذره بین بردار تمام رفتاراشو بسنج . بعدا همینا ۱۰برابر عذابت خواهد داد

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بگو کور نبودی

دیدی و پسندیدی

رو بهش بدی هر روز ازت ایراد میگیره ها

فردا بخوای بچه دار شی زایمان کنی فرم سینه و بدنت عوض شه

پوستت ترک بخوره

دیگه نمیتونی دهنشو جمع کنی

از الان درستش کن

یه بار جدی بهش بگو من با این ژنتیک به دنیا اومدم و کاریش نمی تونم بکنم از بدن خودم راضی هستم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نامزدتو عوض کن کسی ک بخوادت دنبال این چیزا نیست

همه مردا دنبال این چیزا هستن راستش

ولی اگه سایزش یکم نرمال بود میگفتم همینی که هست نمیخواد بره

ولی خودمم مشکل دارم باهاش واقعا

من نمیگم شما این کار رو کن اما من بودم واقعاااا تموم میکردم این رابطه رو

چون اندامت رو نپسندیده و ب روت هم آورده

قطعا قراره تو این زندگی مشکلات و سردی پیش بیاد ب جای شادی و آرامش در کنار هم

الان با تحقیر نیس .بعد ازدواج خون به دلت میکنه بابت اندامت .

تازه جاهای دیگت رو ندیده ،و حتما برای اونا هم پیشنهادات دیگ داره .

بیکاری با همچین آدمی میخوای ازدواج کنی ؟

مگه تاپیکای اینجارو نمیخونی؟

فقط میدونم با افزایش سن و چربی سبنه بزرگ میشه.من تا ۲۰سالکی هیچ سنه نداشتم فقط ی برجستگی بود.بعد باردار شدم اینقد ورم کردم ک سینم تو بارداری ۹۰رسید.بعدش ورمم خوابید.سینم انگار بادکنک شل و پوست شد.ی کرم گرفتم تاثیر زیادی نداشت فقط جمع و جورش کرد ولی سفت نکرد.دیگه ب مرور و بارداری مجدد سینم ب ۸۰رسید.خوذمم افزایش وزن پیدا کردم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اگه کیست صفرایی نداری بعداز ظهر ها روزای یکشنبه پودر رازیانه ی قاشق مرباخوری بخور

کیست که ندارم

چرا یکشنه؟

من دحترعمم هرشب میخورد اخرشم کیست سینه گرفت😐

رفته بود دکتر هنوز تشخیص نداده بودن غدست یا خوش خیمه داشت سکته میکرد

میترسم بخورم

همه مردا دنبال این چیزا هستن راستشولی اگه سایزش یکم نرمال بود میگفتم همینی که هست نمیخواد برهولی خود ...

حتی اگ خودتم مشکل داشته باشی اون حق نداره ب روت بیاره مگه خودش چ پوخیه حالا

فقط اعتماد ب نفس پایینته ک باعث میشه بگی همه مردا دنبال همینن شما یکیو ک واقعا عاشقته پیدا کن میفهمی بدون این چیزا میخوادت