2777
2789

اصلش همونه که نیست وگرنه مهم نیس از کجا شروع کنی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا ببخشید اینجا میگن

چون خودم ۶تا تاپیک گذاشتم بستس

توروخدا کمکم کنیننن

پارتنرم رفته سمت چالوس از دیشب ساعت ۱۱گوشیش تن تن بوق میخورد که فک کنم اشغال بوده و آنتن نداشته یا اصلا بوق نمیخوره

حالا از صب خاموشه

خواهش میکنممممم یچیزی بگین

چیکار کنم؟؟؟

کسی رد یابی بلده؟؟؟

توروخداااا

توروخدا ببخشید اینجا میگن چون خودم ۶تا تاپیک گذاشتم بستستوروخدا کمکم کنیننن پارتنرم رفته سمت چالوس ا ...

دوستی رفیقی مادری پدری با کسی در ارتباط نیستی از اون آمار بگیری؟

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

اسی وسایلت چند شد خورد خورد ببریم بنظرت واسه خودمون انجام بدین بصرفه هست؟

منم به فکرم زده همین کارو کنم تئوری بلدم ولی عملی تا حالا انجام ندادم میگم واسه خودم چندتا چیز بگیرم بزنم زورم میاد هر ماه کلی پول بدم برای ترمیم. یووی کوچیک پرسیدم 600 نمیدونم میشه یا نه

منم به فکرم زده همین کارو کنم تئوری بلدم ولی عملی تا حالا انجام ندادم میگم واسه خودم چندتا چیز بگیرم ...

بنظر خودمم نمیصرفه که ادم این همه پول بده هر دفعه واسه ترمیم خودش انجام بده خیلی بهتره من که میخوام پول جمع کنم بگیرم وسایلشو واسه خودم اگرم کسی بخواد براش انجام میدم فقط هزینه مواد میگیرم ازش