2777
2789
عنوان

اونایی ک تو فامیل دوست شدید و ازدواج کردید کمکم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 39 پست
یک هفته هستش که دارن باهم صحبت میکنن اجازه بدید یکم اخلاق هم دستشون بیاد ده سال نیست که

درسته ولی

مجبور نیستن در حالب دوستی صحبت کنن

پاشه بیاد خواستکاری پسره ۲۰ ساله که نیست بگی بچه اس امکانات نداره یا نمیتونه درست تصمیم بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی ابرو داره و نگرانه پاشه بیاد خواستگاری یکسره خوب و مودب هرگر به کسی که دوسش داره درخواست دو ...

افرین عزیزم نمیدونم چند سالتونه اما حرف درست و منطقی زدید باهاتون خیلی موافقم

من خودم یکی بهم بگه نذار کسی بفهمه به شخصیتم برمیخوره ادامه نمیدم

یک هفته هستش که دارن باهم صحبت میکنن اجازه بدید یکم اخلاق هم دستشون بیاد ده سال نیست که

همون جلسه اول باید میگفت باهات وارد رابطه شدم که بیشتر بشناسمت قصدم ازدواجه

من دیدم ب رابطه های بلاتکلیف مثبت نیست

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اره ماعم قصدمون این بود کسی خبر دار نشع از اطرافیان ک حرف پشت سرمون در نیارن و منم بعدا اذیت نشم.. ف ...

جدی؟؟؟؟از کی بهت گفت ک قصدش ازدواج؟؟ما تازه چندروزه داریم باهم حرف میزنیم

درسته ولی مجبور نیستن در حالب دوستی صحبت کنن پاشه بیاد خواستکاری پسره ۲۰ ساله که نیست بگی بچه اس امک ...

نمیدونم من مثل شما فکر نمیکنم

یک راست خواستگاری کردن از کسی که هیچ شناختی ازش نداری فقط خراب کردن ایندست

افرین عزیزم نمیدونم چند سالتونه اما حرف درست و منطقی زدید باهاتون خیلی موافقممن خودم یکی بهم بگه نذا ...

ممنونم لطف داری

حتی انگار مشکوک میزنه که بگه کسی نفهمه

این خرف و دختر باید بزنه نه پسر

بچه بازی یعنی چیکار نکنم مثلا؟

مثلا لجبازی نکنی .اگه از مشکلی گفت درکش کنی اروم باهاش صحبت کنی.بهش گیرای الکی ندی.الان میخواد بشناست به قول معروف داره آمارتو از خودت میگیره که ببینه بهم میخورید یا نه .اخلاقت خوبه یا نه.

اگه ازدواج کنید این روزا خیلی توی یادش میمونه درست رفتار کن و اینکه از الان جوری که دوست داری بعد از ازدواج باهات رفتار کنه رفتار کن باهاش مثلا احترام بذار هدیه بخر تا اونم عادت کنه برات بخره.اگه مشکلی پیش اومد بینتون دعوا نکنید باهم منطقی صحبت کنید.

دوتا از خواهرای منم با فامیل ازدواج کردن

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
جدی؟؟؟؟از کی بهت گفت ک قصدش ازدواج؟؟ما تازه چندروزه داریم باهم حرف میزنیم

ارع

همون اول کاری چون ن همسرم اهل دوستی بود ن من و اومد صحبت کردم گف قصدم جدیه پام بمون چن سال اگهم دوس نداری باهم صحبت کنیم صحبت نمیکنم هرجور تو راضی هستی ولی ازدواج نکن فقط😂🥲

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

نمیدونم من مثل شما فکر نمیکنم یک راست خواستگاری کردن از کسی که هیچ شناختی ازش نداری فقط خراب کردن ای ...

بله درسته هر کسی طرز فکری داره

من میگمخواستکاری کنه

بعد حدوده ۷ تا ۸ جلسه و هر جقدر که نیاز بود با اطلاع خانواده ها صحبت کنن برن پیش روان شناس و برن تحقیق اینطوری خیلی بهتره

وگرنه هر کسی تو چت بهترین ورژن خودشه نشون میده

دقیقا دختر باید محتاط تر باشه نه پسر

اگ ب خوش اشاره کرده ک مشکوکه ولی اک بخاطرع دختره کفته درست گفته

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره