2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی به اندامم گیر میده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنتیکی سینه تون کوچیکه؟؟ یا فقط برای تو؟

نه بابا فقط من😐

تو فامیلامون که ژنیتیکشون به من ربط داشته باشه هیچکدوم اینطوری نیستن

مامان خودم بالای هشتاده😐

بنظرم وعده های غذاییت و کامل و سروقت بخور

لااقل برای سلامتی و تنظیم هورمونات شبا هم هفت ساعت خواب مفید داشته باش

اندامت پر و قشنگ میشه .

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

یعنی در روز یک وعده غذا میخوری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کلا تنها روش تغییر سایز سینه به جز اضافه وزن عمل جراحیه و روش دیگه ای نیست

اما مسئله اینه تغییر دادن خودمون به خاطر خواست شخص دیگه ای تبعات روانی زیادی میتونه داشته باشه🫠

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

فقط سعی کن چاق بشی درست میشه

برو متخصص تغذیه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

یکونیم وعده😐ارهاشتها دارما ولی نه به هر غذاییبدغذامصبحانه که کلا معدم حساسه بهش

خب کمه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱