2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی به اندامم گیر میده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 58 پست
فقط سعی کن چاق بشی درست میشهبرو متخصص تغذیه

متخصص تغذیه میدونم چیکار کنه

بهم برنامه غذایی میده و ورزش

تو اون برنامه کلی غذای پر کالری هست کو وقت برای پختنش؟بدغذام هستم😐🤦🏻

من بیشتر اینطوریم که ساعتی یه چیز بخورم

نمیتونم یجا بشینم زیاد بخورم یا یه چیز بخورم

کلا مشکل من تغذیست اره اونم چون هم من بدغذام هم وقت ندارم هم مامانم براش مهم نیست کی چی میخوره یه وعده شام میپزه اونم انگار میخواد از سرش باز کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا فقط من😐تو فامیلامون که ژنیتیکشون به من ربط داشته باشه هیچکدوم اینطوری نیستنمامان خودم بالای ...

خودت چه سایزی میپوشی

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

اره جا برای چاق شدن دارم ولی دیرم چاق میشمالان اندازه یه انسان عادیم غذا نمیخورم

خب اگه مشکلت تغذیس ک یه فکری براش کن

چون بعدا سر زایمان و اینا بدنت ضعیفه ب مشکل میخوری

خودت چه سایزی میپوشی

باورت میشه هیچکدومشون سایز ندارن؟و همشونو مامانم خریده؟مامانم هربار میاد میبینم خریده برام و من تاحالا نیاز پیدا نکردم که خودم برم بخرم😐😂

ولی فکرکنم 60

متخصص تغذیه میدونم چیکار کنهبهم برنامه غذایی میده و ورزشتو اون برنامه کلی غذای پر کالری هست کو وقت ب ...

خب خودت بپز

هم تمرین آشپزی میکنی هم خودت وزن میگیری

حتما برو بهت مکملم میده

کره بادام زمینی صبحانه بخور

شبا سیب زمینی آبپز حتما بخور

چیزایی هم که بیشتر دوس داری درست کن

تا نخوری وزن نمیگیری، تلاشتو بکن عادت میکنی

چون الان به کم خوری عادت کردی

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

اشتباه میکنی غذا بخور.بعدش دیگه بری سزخونه زندیگت بدنت تعقیر میکنه.بچه بیاری هم همینطور

اره واقعا غذا نخوردنم اشتباهه

اخه وقت نمیکنم همم یکم تنبلی میکنم

نه اینی که میگی برای همه نیست

نمونش زنداییمه😂