2777
2789

من حتی یک نیم رخم ازون یکی معصوم تر بنظر میومد اما الان آدم عصبی و بد جنس بنظر میام خیلی اعصابم خرده از عید به بعد قیافم اینجور شد یعنی میشه دوباره قیافم معمولی و معصوم بشه بخدا خیلی ناراحتم این مدت هم خیلی فشار عصبی روم بود هم خودم خیلی پاچه گرفتم

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁حساس نباش مگه ب قیافس

نمیدونم ولی خودم دیدم واقعا هر وقت اخلاقم خوشه یا کسی اخلاقش خوبه تو قیافش نمود پیدا میکنه دلم اون قیافه قبلی رو میخواد

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

به قیافه نیس قشنگم به رفتاره!

آخه آدم رفتارش خوب نباشه تو قیافش هم نمود پیدا میکنه خودمم ابن مدت بد اخلاقی کردم

آخه آدم رفتارش خوب نباشه تو قیافش هم نمود پیدا میکنه خودمم ابن مدت بد اخلاقی کردم

سعی کن درستش کنی..حتما میتونی

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

منو ندیدی لاغر و بی بی فیس مسخره

قیافه آدم دست خودش نیست که حساس نشو

اما من میگم رفتار بد این مدتم تو قیافم نمود پیدا کرده بد جنس و بد اخلاق بنظر میام

سعی کن درستش کنی..حتما میتونی

اره ولی مشکله بی اعصاب و بی عقلم زود جوش میارم اصلا ازین شخصیت و رفتارم خوشم نمیاد

اره ولی مشکله بی اعصاب و بی عقلم زود جوش میارم اصلا ازین شخصیت و رفتارم خوشم نمیاد

سعی کن کنترل خشم داشته باشی..تمرین های زیادی وجود داره

امیدوارم موفق باشی

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

من چی؟چی بگممممم من به خودم؟

دنیا دوروزه بیا حرص نخوریم مهم باطن آدماست

که من باطنمم.....😐😂🤦🏻پ ولی کاش آدم بشم این بد اخلاقیم داره نابودم میکنه

سعی کن کنترل خشم داشته باشی..تمرین های زیادی وجود داره امیدوارم موفق باشی

ممنون عزیزم